Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Antalya Ramazan Etkinlikleri! Antalya'da Ramazan'da Ne Yapılır?

Antalya Ramazan Etkinlikleri! Antalya'da Ramazan'da Ne Yapılır?

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri, bu akşam Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İlahiler ve Tasavvuf Müziği Konseri ile başlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Ramazan Etkinlikleri! Antalya'da Ramazan'da Ne Yapılır?

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri, bu akşam Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İlahiler ve Tasavvuf Müziği Konseri ile başlıyor. Etkinlikler, Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenecek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tüm Antalyalıları etkinliklere davet etti.

Ramazan Çarşısı

Etkinlikler kapsamında, Karaalioğlu Parkı’nda 30 gün boyunca Ramazan çarşısı da kurulacak. Vatandaşlar, Ramazan çarşısında alışverişten yeme içmeye, gıdadan giyim ve hediyelik eşyaya kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Etkinlik Programı

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikler, 11 Mart Pazartesi bu akşam saat 21.30’da başlayacak. Her akşam 20.45’te Hacivat-Karagöz ve orta oyunu gösterileri yapılacak. Ramazan ayı sonuna kadar her akşam 21.30’da Ramazan sohbetleri, tasavvuf müziği konserleri, hemşeri geceleri, yerel sanatçılar ve ünlü sanatçılar Antalyalılarla buluşacak.

Başkan Böcek, Ramazan etkinliklerine tüm Antalyalı hemşerilerini davet etti ve etkinliklerin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Ramazan Afiş (2)Ramazan Afiş (1)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konut kredisi başvurularında yeni dönem: Ticaret Bakanlığı sigorta için önlem aldı

Konut kredisi başvurularında yeni dönem: Ticaret Bakanlığı sigorta için önlem aldı