Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Alanya'da Halk Ter*re Karşı Yürüdü!

Alanya'da Halk Ter*re Karşı Yürüdü!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, taraftar dernekleri ve Alanya Sevdalıları Derneği (ALSEV) öncülüğünde toplanan yüzlerce vatandaş, artan ter*r olaylarına karşı bir araya geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da Halk Ter*re Karşı Yürüdü!
KAYNAK: İHA

Galatasaray taraftar grubu Ultraaslan’ın Alanya temsilcisi Muhammed Furkan Çelik ve ALSEV Başkanı Kemal Yetgin'in çağrısı üzerine gerçekleşen protestoda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarları da birlikte yer aldı. İşte detaylar:

A W105406 02

Gösteriye Kalabalık Katılım:

Alanya'da gerçekleşen protestoya yüzlerce vatandaş, takım renklerini temsil eden formaları giyerek katılım sağladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı:

Protesto, Atatürk büstü önünde düzenlenen toplu saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

A W105406 06

Ultraaslan Temsilcisi'nin Konuşması:

Ultraaslan’ın Alanya temsilcisi Muhammed Furkan Çelik, Türk milletinin birliğine vurgu yaparak, "Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır" ilkesini hatırlattı. Şehitlerin anısına yapılan konuşmada ter*rü kınamakla yetinmeyip lanetledikleri belirtildi.

ALSEV Başkanı'nın Çağrısı:

ALSEV Başkanı Kemal Yetgin, 12 şehidin acısını yüreklerinde hissettiklerini ve bu ülkenin bölünmez olduğunu vurgulayarak, "Şehitler ölmez, vatan da bölünmez. Bu vatan bizim ve hep birlikte sahip çıkmalıyız" dedi.

A W105406 01

Katılımcılar, Türk bayrakları, takımlarının flamaları ve Atatürk posterleri taşıyarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Emniyet güçleri, etkinlik alanında güvenlik önlemi alarak, protestonun düzen ve güven içinde geçmesini sağladı. Protesto gösterisinde konuşan katılımcılar, şehitlere olan vefalarını dile getirerek, onları asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirttiler. Yapılan konuşmalarda, ter*re karşı sadece kınamak değil, aynı zamanda lanetlemek gerektiği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yasak Aşk Cinayeti! Kan Donduran Olay!

Yasak Aşk Cinayeti! Kan Donduran Olay!