Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem 6’lı Masa’dan İYİ Parti’ye destek

6’lı Masa’dan İYİ Parti’ye destek

Millet İttifakı’nda yer alan siyasi partilerin genel başkanları sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla İYİ Parti ve Meral Akşener’e desteklerini dile getirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
6’lı Masa’dan İYİ Parti’ye destek

 İYİ Parti’nin İstanbul İl Başkanlığı binasının bugün sabah saatlerinde saldırıya uğramasının ardından liderlerden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e destek mesajları gecikmedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda; “Az önce Sayın Meral Akşener ile görüştüm. Meral Hanım güçlü bir liderdir, Asena’dır, böyle korkutamazsınız. Faillerin derhal yakalanmasını ve yargı önüne çıkarılmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

kk-destek-tweet

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan paylaşımında; “İYİ Parti'ye ve Sayın Meral Akşener'e geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. Saldırının sorumluları derhal bulunup cezalandırılmalıdır. Ülkemizin şiddetten arındırılması için mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

ab-tweet

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu şunları kaydetti; “İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na gerçekleştirilen menfur saldırıyı kınıyor, İYİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; faillerin hukuk önünde hesap vermelerini temenni ediyorum. Öfke, şiddet ve nefret siyaseti kaybedecek; umut, huzur ve güven hakim olacak.”

tk-tweet

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yayınladığı mesajla saldırıyı lanetleyerek; “Korkutamazsınız. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na yapılan silahlı saldırıyı lanetliyorum. Sn. Meral Akşener başta olmak üzere tüm İYİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Karanlık elleriyle ülkemizi karıştırmak isteyenler asla amaçlarına ulaşamayacak” açıklamasını yaptı.

ad-tweet

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise; “Anadolu'da imam ve cemaat ile ilgili veciz bir ifade vardır. Bu ülkenin, daha doğrusu sadece kendisine oy veren kitlelerin Cumhurbaşkanı olan Erdoğan tehdit ederse bir meczup da çıkıp kurşun sıkar. Biz, sadece yolsuzluk ve hukuksuzlukla değil, sorumsuzlukla da mücadele ediyoruz. Geçmiş olsun İYİ Parti, İYİ Parti İstanbul.” diye konuştu.

gu-tweet

(HABER MERKEZİ)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"Kafalarını keseceğim, cihada hazırız" demişti. Mahkeme kararını verdi...

"Kafalarını keseceğim, cihada hazırız" demişti. Mahkeme kararını verdi...