Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel İstanbul Ataşehir'de mahkemeden satılık 92 m² daire

İstanbul Ataşehir'de mahkemeden satılık 92 m² daire

İstanbul Ataşehir'de mahkemeden satılık 92 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Ataşehir'de mahkemeden satılık 92 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

İstanbul Ataşehir'de 92 m² daire mahkemeden satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/214 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZ
Özellikleri : Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2032 ada, 10 parsel sayılı, 523 m2 arsa miktarlı ve ARSA vasıflı ana taşınmazın üzerindeki binanın, 2. Kat, 6 no'lu, 12/120 arsa paylı ve Mesken nitelikli bağımsız bölümünün 1/8 hissesi İbrahim kızı Cemile GÜNGÜL, 7/8 hissesi Tahir kızı Nezahat ÖZTÜRK adına kayıtlı olduğu anlaşılmıştır. Tapu kaydının beyanlar hanesinde 02.12.1996 tarihli Yönetim Planı olduğu işlidir. Taşınmaz mesken nitelikli 6 bağımsız bölüm no'lu taşınmaz 2. Normal katta konumludur. Satış konusu taşınmaz mesken olarak kullanılmakta olup antre-hol, salon, 3 oda, mutfak, banyo ve balkon hacimlerinden oluşmakta olup yaklaşık 92 m2 kullanım alanına sahiptir. Dairenin oda ve salon zeminleri seramik kaplı, duvarları saten boyalı, tavanları ise plastik boyalıdır. Islak hacimlerin ve mutfağın zeminleri seramik, ıslak hacimlerin duvarları fayans kaplı, tavanlar ise plastik boyalıdır. Banyo vitrifiye ve ekipmanları tamdır. Giriş kapısı çelik, iç kapılar ahşap doğramadır. Pencere doğramaları ise PVC'den mamuldür. Isınma doğalgaz yakıtlı kat kaloriferi ile sağlanmaktadır.
Adresi : Küçükbakkalköy Mahallesi, Kocaceviz Caddesi, No:8, Huzur Apartmanı, Kat:2, Daire:6 Ataşehir/ İSTANBUL
Yüzölçümü : 92 m2
Arsa Payı : 12/120
İmar Durumu : Ataşehir Belediyesi İmar Müdürlüğünde edinilen bilgiye göre satışa konu taşınmazın konumlu olduğu parsel 15.04.2023 tarihinde onaylanan 1/1000 ölçekli Küçükbakkalköy Mahallesi ve Yakın Çevresi Uygulama İmar Planı paftasında “Konut Alanı” olarak gösterilen bölgede kaldığı öğrenilmiştir. Plan notlarına göre yapılaşma şartları "İnşaat Nizamı: Ayrık, Taks 0,40, Kaks 1,80, Hmax: 15 kat' şeklindedir.
Kıymeti : 4.250.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taylor Swift’in Avrupa Turnesinin Ekonomiye Etkile

Taylor Swift’in Avrupa Turnesinin Ekonomiye Etkile