Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Çanakkale Gökçeada'da icradan satılık 1+1 daire

Çanakkale Gökçeada'da icradan satılık 1+1 daire

Çanakkale Gökçeada'da icradan satılık 1+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çanakkale Gökçeada'da icradan satılık 1+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Çanakkale Gökçeada'da  1+1 daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/28 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Çanakkale İli, Gökçeada İlçesi, Kuzulimanı Mahallesi, Toplu Konutlar Karşısı Mevkii, 334 Ada, 239 Parsel taşınmaz üzerinde 2565 Sayılı Kanunun 28. Maddesi gereği belirtilen alan içerisinde kalmaktadır, beyanı bulunmaktadır. Değer tespitine konu Çanakkale İli, Gökçeada İlçesi, Toplu Konutlar Karşısı Mevkii, 334 Ada, 239 Parsel taşınmaz ilçenin Kuzulimanı toplu konutlar karşı bölgesinde, daha yeni konut yapılaşmalarının bulunduğu mahaldedir. Elektrik, su, yol gibi hizmetlerden yararlanmaktadır. Taşınmazın bulunduğu konum ilçe merkezine 2-3 km uzaklıkta deniz kıyısına 3-4 km mesafededir. Genellikle yazlık amaçlı konutların bulunduğu bitişiğinde daimi ikamet edilen kısmi yapılaşmalar mevcuttur. Taşınmaz dönemine ait imar koşullarına göre uygulama görmüş parselasyonu yapılarak parsel tevhidi (birleştirme) yapılarak oluşturulmuş arsa üzerinde her katında üç daire olan, bodrum kat ve iki katlı şeklinde inşa edilmiş natamam bir yapı olup taşınmaz kayıtlarda arsa niteliğindedir. Genel görünüm olarak her katta altı adet bir oda, hol, mutfak, balkon, duş-vc tarzında (1+1) şeklinde planlı, soba ısınmalı, iç ve dış yüzeyler kısmen sıvalı, çatı örtülü inşa edilmiş (5-6 yıllık) natamam bir yapıdır. Çatı örtüsü ve yapının taşıyıcı karkas ve duvarları kısmen hasar görmüş terk halindedir. Bodrum kat toprağa gömülü, düzensizdir. Yapının zeminde yaklaşık 20X15=300 m2 ebatlarında bir oturum alanı vardır. Daire giriş kat merdivenleri yoktur. Yol cephesi sağ köşe daire keşif günü itibarıyla geçici olarak barınma amaçlı kısmen düzenlenmiş, konaklama amaçlı kullanıldığı gözlenmiştir. Kapı ve pencere imalatları eksik, elektrik, sıhhi tesisatı sıva altı olup armatür kablo, vitrafiye mutfak tezgah ve dolapları montajı hiç yoktur. Yapı bu hali ile III A sınıfı, %40 tamamlama seviyesinde bulunduğu belirlenmiştir.
Adresi : Çanakkale İli, Gökçeada İlçesi, Kuzulimanı Mahallesi, Toplu Konutlar Karşısı Mevkii, 334 Ada, 239 Parsel Gökçeada / ÇANAKKALE
Yüzölçümü : 1.002,67 m2
İmar Durumu :Gökçeada Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğünün 14/08/2023 tarih ve 239 sayılı yazılarından Çanakkale ili, Gökçeada ilçesi, Kuzulimanı toplu konutlar karşısı mevkii, 334 ada, 239 parsel sayılı taşınmaz 1/1000 ölçekli uygulama imar planında gelişme konut alanında kaldığı, ayrık nizam 2 kat, emsal 0.50 olarak yapılaşma oranına sahiptir, şeklinde belirtildiği tespit edilmiştir.
Kıymeti : 7.323.580,00 TL
KDV Oranı : %20
Kaydındaki Şerhler: Tapu Kaydındaki Gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sinirlerine hakim olamayıp tartıştığı adama art arda tokat attı

Sinirlerine hakim olamayıp tartıştığı adama art arda tokat attı