Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Ankara Etimesgut'ta mahkemeden satılık 3+1 daire

Ankara Etimesgut'ta mahkemeden satılık 3+1 daire

Ankara Etimesgut'ta mahkemeden satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Etimesgut'ta mahkemeden satılık 3+1 daire

Ankara Etimesgut'ta 3+1 daire mahkemeden satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/73 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Ankara İl, Etimesgut İlçe, ERYAMAN Mahalle/Köy, 18468 Ada, 1 Parsel, 6 Nolu Bağımsız Bölüm Dairenin bulunduğu Özlem sitesi 6 bloktan oluşmaktadır. E Blok sol yan taraftan bitişik nizam inşa edilmiştir. Dava konusu taşınmazın bulunduğu E. Blok, Bodrum kat, Zemin kat, 4 Normal Kat olmak üzere toplam 6 katlıdır. Site Bozöyük caddesi, Üç şehitler caddesi, 523.Sokak ve 519.sokak ve 535. sokak cephelidir. Çevresinde çok katlı siteler bulunmaktadır. Kuş uçuşu olarak Ayaş yolunun 2.8 km kuzeyinde, Etimesgut Kaymakamlık binasının 7.5 km kuzeybatısında, Etimesgut metro istasyonunun 1.5 km kuzeyinde kalmaktadır. Blokta katlarda 2'şer daireden 10 adet mesken nitelikli bağımsız bölüm bulunmaktadır. Cepheleri mantolama üzeri mineral sıvalıdır. Giriş kapısı yağlı boyalı demir doğramadır. Giriş holü, zemini mermer kaplı, yan duvarları 1.2m. yağlı boyalı, üst kısmı fasarittir. Kat holleri, yangın merdiven basamakları ile sahanlığı mermer kaplı, yan duvarları 1.2m. yağlı boyalı, üst kısmı fasarittir. Site çevresi ihata duvarı ve çevrilidir. Peyzajı yapılmıştır Binanın bulunduğu bölge ulaşımı kolay, belediyenin tüm hizmetlerinden yararlanmaktadır. Bağımsız bölüm 2. katta Bina giriş kapısına göre sağ tarafta arka ve ön cephelidir. Daire antre, koridor, salon, 3 oda, mutfak, banyo, Wc ve 2 balkondan oluşmaktadır. Bağımsız bölümün giriş kapısı çelik, iç kapılar panel pres, pencereler PVC doğrama, ısı camlıdır. Antre-koridor; zemini seramik kaplı, duvarları saten boyalı, tavanı kartonpiyerlidir. Salon; zemini masif parke kaplı, duvarları saten boyalı, tavanı kartonpiyerlidir. Odalar; zemini masif parke kaplı, duvarları saten boyalı, tavanı kartonpiyerlidir. Mutfakta, zemini seramik kaplı, duvarları saten boyalı, Pencere üstü kartonpiyerlidir. Mutfakta mermerit tezgah ve laminant kapaklı dolap bulunmaktadır. Banyo zemin döşemesi ve duvarlar seramik kaplıdır. içinde klozet, ayaklı lavabo ve duşakabinli duşluk bulunmaktadır. Wc zemin döşemesi ve duvarlar seramik kaplıdır. Tuvalet taşı ve lavabo bulunmaktadır. Bir balkon Mutfak ve Salona, diğer balkon odaya açılmaktadır. Salon ve Mutfak balkonu Cam balkon ile, Oda Balkonu PVC ile kapatılmıştır. Isınma sistemi; doğal gazlı kombili sistem ile sağlanmaktadır. Bodrum katta depo eklentisi bulunmaktadır. Bağımsızın net kullanım alanı yaklaşık Balkon alanı 18,00m².dahil toplam105,00 m². dir.6 nolu deposu vardır
Adresi : 18468 Ada 1 Parsel E Blok (6. Blok) 2. Kat 6 Nolu Mesken Etimesgut / ANKARA
Yüzölçümü : 105 m²
Arsa Payı : 1/60
İmar Durumu : 6 Blok Kargir Apartman
Kıymeti : 2.800.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler:

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ordu Çamaş'ta icradan satılık 4.241 m² fındık bahçesi

Ordu Çamaş'ta icradan satılık 4.241 m² fındık bahçesi