Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Ünlü ekonomist 'alın' dedi! Altın o tarihte fırlayacak

Ünlü ekonomist 'alın' dedi! Altın o tarihte fırlayacak

Ünlü ekonomist, 2024'te altının geleceğini değerlendirerek yatırımcılara altın bulundurma tavsiyesi verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü ekonomist 'alın' dedi! Altın o tarihte fırlayacak
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü ekonomist Devrim Akyıl, altın piyasasına dair önemli bir değerlendirme yaparak, 2024 yılında altının geleceği hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Gram altının mevcut piyasa fiyatının bin 956 TL seviyesine ulaştığı şu günlerde, birçok yatırımcı maddi birikimlerini değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Bu bağlamda, altın yatırımının geleceği konusu büyük bir merak konusu haline geldi.

Sözcü Tv'nin programına konuk olan Devrim Akyıl, altının 2024 yılındaki geleceği konusunda önemli açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti. Akyıl, yeni yılda altın fiyatlarında önemli yükselişlerin yaşanacağını belirtti ve vatandaşlara 2024 yılında yatırım sepetlerinde kesinlikle gram altın bulundurmaları konusunda tavsiyede bulundu.

Akyıl, "2024 yılında yatırım sepetinizde kesinlikle gram altını bulundurmaya devam edin. Yıl içerisinde gram altın, 3 bin TL'nin üzerine çıkacak." dedi. Ancak, vatandaşları tüm paralarını altına yatırmamaları konusunda da uyardı.

Altın piyasasındaki güncel duruma da değinen Akyıl'ın açıklamalarına göre, piyasalarda altının kilogramı 60 bin 892 TL, Cumhuriyet altını 13 bin 434 TL, yarım altın 6 bin 732 TL ve çeyrek altın 3 bin 336 TL seviyesinde gerçekleşiyor. Bu nedenle, Akyıl'ın öngörüsüne göre altın, 2024 yılında yatırımcılara kazançlı bir seçenek olarak karşımıza çıkabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024'te gelen tüm zamlar bu listede!

2024'te gelen tüm zamlar bu listede!