Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Ucuz ve kaliteli enerji tüyoları

Ucuz ve kaliteli enerji tüyoları

Dünyanın önde gelen ısıtma ve soğutma sektörü markalarından Vailant, Antalyalılara ucuz ve kaliteli enerji kullanımının tüyolarını verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ucuz ve kaliteli enerji tüyoları

Dünyanın önde gelen ısıtma ve soğutma sektörü markalarından Vailant,  Antalyalılara ucuz ve kaliteli enerji kullanımının tüyolarını verdi.

Antalya'da açmayı planladığı yeni showroomlar ile yenilebilir enerji ve doğalgaz sistemlerini tüketicilerin hizmetine sunmaya hazırlanan Vailant, İstanbul ve Antalya bölge temsilcilerinin de katılımı ile Akra Barut Otel'de bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Dünya çapında 60'ın üzerinde ülkede 30 milyon müşterisine hizmet sunduklarını belirten  Vailant Satış Pazarlama Müdürü Erol Kayaoğlu, hizmet verdikleri bölgelerin yapısına uygun çözümler üreterek tüketiciye ulaşmayı hedeflediklerini  söyledi. Kayaoğlu, yenilebilir enerji odaklı ürünlerde hem tüketicilerin maliyetlerini azaltmak hem de Türkiye'nin enerji ihtiyacına katkıda bulunmak istediklerini vurgumladı. Kayaoğlu, şunları söyledi :  "Isı pompası güneş enerji ürünleri ile fosil yakıta ihtiyaç duymadan hem ısınma hem de sıcak su ihtiyaçlarını verimli bir şekilde karşılanabilir. Yenilebilir enerji ürünleri ile hem tüketiciye hem de enerji verimliliğine katkıda bulunuyoruz. Aynı zamanda Antalya'da tüketicilerin hane ekonomisinde katkıda bulunarak enerji tasarrufunu da arttırmak istiyoruz"

 

 

TUĞÇE SARAÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Barış ve kardeşlik için aday oldu

Barış ve kardeşlik için aday oldu