Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Toyota patlama sonrası üretime geçiyor!

Toyota patlama sonrası üretime geçiyor!

Toyota Motor, Chuo Spring Co'nun fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından geçici olarak durdurduğu üretimi kısmen yeniden başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Toyota patlama sonrası üretime geçiyor!
KAYNAK: Haber Merkezi

Toyota'nın Aiçi eyaletindeki parça tedarikçisi Chuo Spring Co'ya ait fabrikadaki patlamanın ardından, Japon üreticinin üretim süreci üzerindeki olumsuz etkiler devam ediyor. 16 Ekim'deki patlama, Chuo Spring Co tesisinde bulunan kurutma fırınlarına ciddi hasar verdi, bu da Toyota'nın parça tedarikinde aksaklıklara neden oldu.

Chuo Spring Co, yaşanan hasarın ardından Toyota'ya parça tedarikine yeniden başladığını duyurdu. Toyota da yapılan bu açıklamanın ardından, Japonya genelindeki 4 fabrikada bulunan 5 üretim hattında yeniden üretime geçtiğini belirtti.

Japon otomobil üreticisi, patlama nedeniyle Japonya'daki 8 fabrikasındaki 13 üretim hattını geçici olarak durdurmak zorunda kalmıştı. Ancak, Chuo Spring Co'nun parça tedarikine yeniden başlamasıyla birlikte üretim hatlarının kademeli olarak normale dönmeye başladığı ifade edildi.

Toyota'nın Land Cruiser ve RAV4 modellerine ait olan üretim hatları, yaşanan parça tedarik sıkıntısı nedeniyle olumsuz etkilenmişti. Şirket, tedarikin düzelmesiyle birlikte bu modellere ait üretim hatlarını yeniden faaliyete geçirdiğini bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Damar sağlığına yararlı yüksek tansiyona karşı doğal çözüm

Damar sağlığına yararlı yüksek tansiyona karşı doğal çözüm