Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Petrol devi satılıyor! Resmi başvuruda bulundu

Petrol devi satılıyor! Resmi başvuruda bulundu

BP'nin ülkeden çekilmesinin ardından iki akaryakıt devinin daha satışının olabileceği konuşuluyor. İşte o akaryakıt devlerinden birisinin Alpet olduğu ortaya çıktı. Zeren Grup Alpet’in tamamını almak için Rekabet Kurumu’na başvurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Petrol devi satılıyor! Resmi başvuruda bulundu

Zeren Grup, geçtiğimiz ay T-Bank'ı bünyesine katarak finans sektöründe adım atmıştı. Şimdi ise Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden Altınbaş Holding'e ait Alpet'in tamamını satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuruda bulundu.

Zeren Grup, Alpet'i Devralmak İçin İzin Talebinde Bulundu

Rekabet Kurumu'nun resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Zeren Group Yatırım Holding, Altınbaş Petrol ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tamamını devralmak üzere izin talebinde bulundu. Eğer anlaşma gerçekleşirse, Zeren Grup, 250 istasyona sahip olan Alpet'in tamamını bünyesine katacak.

Zeren Grup'un Büyüme Hedefleri

Zeren Grup'un resmi sitesinde yer alan bilgilere göre, 500'e yakın çalışana sahip olan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Mustafa Yiğit Zeren, daha önce verdiği bir röportajda, "Şirketlerimizi kendi alanlarında güçlendirmek en büyük hedefimiz. Ülkemiz büyüyor, aynı potansiyelde bizim de büyümemiz lazım" ifadelerini kullanarak, şirketin büyüme stratejilerine vurgu yapmıştı.

Zeren Grup'un Geçmişteki Başarıları ve Gelecek Vizyonu

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yiğit Zeren, röportajında ayrıca, "Ülkemiz büyüdükçe yabancılar bizi daha yakından tanımak istiyor. Son dönemlerde Ortadoğu ve Azerbaycan'dan çok fazla yatırımcı getiriyoruz. Zamanla diğer ülkelerden de taleplerin artacağına inanıyorum" diyerek, şirketin uluslararası alanda da büyüme potansiyeline işaret etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bilecik'e Balkan Şampiyonluğu geldi

Bilecik'e Balkan Şampiyonluğu geldi