Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Köprü ve otoyol geçiş ücretleri için flaş açıklama

Köprü ve otoyol geçiş ücretleri için flaş açıklama

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ve Karayolları Genel Müdürlüğü, 1 Temmuz'da köprü ve otoyol ücretlerine zam geleceği iddialarını yalanladı. Yeni geçiş ücretleriyle ilgili paylaşılan bilgilerin doğru olmadığı açıklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köprü ve otoyol geçiş ücretleri için flaş açıklama
KAYNAK: Haber Merkezi

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), sosyal medyada dolaşan 1 Temmuz itibariyle köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam yapılacağı iddialarını yalanladı. DMM tarafından yapılan açıklamada, "1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni ücretlerin sosyal medya paylaşımlarında doğru olmadığı" belirtildi. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ise son günlerde yayımlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve mevcut ücret tarifelerinin devam ettiğini duyurdu.

DMM: Haberler Asılsız, Kamuoyuna Duyuru

DMM'nin resmi hesabından yapılan açıklamada, "1 Temmuz'da köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde herhangi bir güncelleme olmayacağı" vurgulandı. Ayrıca, 15 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uygulanan geçiş ücretlerinin Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kamuoyuna açıklandığı belirtildi.

KGM: Mevcut Tarifeler Üzerinden Devam

KGM tarafından yapılan açıklamada ise, "Kamuoyuna yanıltıcı bilgiler veren medya organlarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı" belirtildi. Mevcut durumda köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin belirlenen tarifelere göre uygulandığı vurgulandı.

Haberlerde yer alan 1808 TL gibi iddiaların doğru olmadığı, güncel geçiş ücretlerinin resmi web sitelerinde yayımlandığı hatırlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gar Davasında Karar: 101 kez Ağırlaştırılmış Müebbet Cezası

Gar Davasında Karar: 101 kez Ağırlaştırılmış Müebbet Cezası