Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Eğitim Yıkım kararı sonrası son derslerini tamamladılar

Yıkım kararı sonrası son derslerini tamamladılar

Manisa'da depreme dayanıksız olan okul, son dersini tamamlayarak yıkım kararına hazırlanıyor. Öğrenciler yeni eğitimlerine farklı bir okulda devam edecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yıkım kararı sonrası son derslerini tamamladılar
KAYNAK: İHA

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınan 50 yıllık Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, son derslerini yaparak ara tatile girdi. Okulun yeni eğitim dönemi ise Mesir Şehit Hakan Acarkanlı Ortaokulu'nda başlayacak.

+++yıkım kararı1

Okuldaki santranç ilgisi arttı

Okulun son ders gününde düzenlenen 100. yıl satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere, okul müdürü Mehmet Gökçe tarafından ödüllendirildi. Turnuva, büyük bir çekişmeye sahne olurken, okuldaki satranç ilgisinin arttığı ve turnuvaya sponsor olan Gültekin Aşçı'ya teşekkür edildi.

+++yıkım kararı

Duygusal bir gün yaşandı

Yıkım kararı sonrasında Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nin yeniden inşa edilinceye kadar, 51 öğretmen ve 950 öğrencisiyle birlikte eğitim Mesir Şehit Hakan Acarkanlı Ortaokulu'nda devam edecek. Okulun öğretmenleri ve öğrencileri duygusal bir gün yaşayarak mevcut okullarından ayrıldı.

Bu geçiş süreci, okul topluluğunda duygusal bir veda anlamına gelirken, yeni dönemdeki eğitim süreci ve gelecekteki inşa planları da netleşmeye başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
EYT aylığım neden bağlanmadı? Nasıl bir yol izlenmeli?

EYT aylığım neden bağlanmadı? Nasıl bir yol izlenmeli?