Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Eğitim EKPSS tercih kılavuzu: EKPSS 2024 Tercih Tarihleri Belli Oldu mu?

EKPSS tercih kılavuzu: EKPSS 2024 Tercih Tarihleri Belli Oldu mu?

Kamuda memur olmak isteyen binlerce engelli vatandaş, EKPSS tercih işlemleri için beklemede. Peki, EKPSS tercih tarihleri açıklandı mı? İşte tüm detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
EKPSS tercih kılavuzu: EKPSS 2024 Tercih Tarihleri Belli Oldu mu?
KAYNAK: Haber Merkezi

Engelli vatandaşlar için kamu personeli olma yolunda önemli bir adım olan Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı (EKPSS), binlerce kişinin merakla takip ettiği bir süreç.

EKPSS tercih tarihleri merak konusu

Memur olmayı hedefleyen engelli adaylar, EKPSS tercih işlemleri için sabırsızlıkla bekliyor. 2024 yılında yapılacak tercihler için sınav sonuçlarına göre tercih yapacak olan adaylar, ÖSYM’nin tercih süreciyle ilgili duyurusunu bekliyor. ÖSYM, her yıl olduğu gibi bu yıl da EKPSS sonuçlarına göre memur adaylarının tercih işlemlerini başlatacak.

2024 EKPSS tercihleri ne zaman?

2024 yılı EKPSS tercih sürecinin ne zaman başlayacağıyla ilgili net bir bilgi olmamakla birlikte, tercihlerin Ekim ayında başlaması bekleniyor. Tercih işlemlerinin, her zamanki gibi ÖSYM’nin 'https://ais.osym.gov.tr' internet sitesi üzerinden yapılması planlanıyor. Adaylar, tercih işlemlerini bu platformda gerçekleştirebilecek. Resmi duyuru yapıldığında, tüm detaylar adaylarla paylaşılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bugün hangi eczaneler nöbetçi? 13 Ekim Pazar Antalya nöbetçi eczaneler

Bugün hangi eczaneler nöbetçi? 13 Ekim Pazar Antalya nöbetçi eczaneler