Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Eğitim AÖF kayıt yenileme başladı: AÖF kayıt yenileme 2024 nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme başladı: AÖF kayıt yenileme 2024 nasıl yapılır?

2024-2025 AÖF kayıt yenileme işlemleri 7 Ekim’de başlıyor! Detaylar ve sınav tarihleri açıklandı. AÖF kayıt yenileme 2024 nasıl yapılır?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AÖF kayıt yenileme başladı: AÖF kayıt yenileme 2024 nasıl yapılır?
KAYNAK: Haber Merkezi

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri, 2024-2025 öğretim yılı için kayıt yenileme işlemlerine başlamak için geri sayıma başladı. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin güz dönemi kayıt yenileme işlemleriyle ilgili detaylar belli oldu. Öğrenciler, bir yarıyılda en fazla 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yaparak kayıtlarını yenileyecekler. Peki, AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zaman başlıyor ve nasıl yapılacak?

Kayıt yenileme tarihleri açıklandı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri için 2024-2025 Güz Dönemi kayıt yenileme tarihleri belirlendi. Kayıt yenileme işlemleri, 7 Ekim 2024 Pazartesi günü başlayacak ve 18 Ekim 2024 Cuma günü sona erecek. Toplamda 12 gün sürecek olan bu süreçte öğrenciler, belirlenen tarih aralığında ders seçimlerini tamamlamalılar.

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYIN

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

Kayıt yenileme işlemleri için öğrencilere fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak. Öğrenciler, bir yarıyılda toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders seçebilecekler. Kayıt yenileme işlemi, e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile yapılabilecek. Bunun için öğrenciler, aosogrenci.anadolu.edu.tr adresindeki Ders Ekle/Sil butonunu kullanarak işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Açıköğretim Güz Dönemi sınav tarihleri

AÖF Güz Dönemi sınav tarihleri de açıklandı. Güz Dönemi Ara Sınavı 07-08 Aralık 2024, Dönem Sonu Sınavı ise 18-19 Ocak 2025 tarihlerinde yapılacak. Öğrenciler, bu tarihlerde sınavlarına hazırlıklı olmalıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel Arsuz'da dokuma tezgahının başına geçti

Özgür Özel Arsuz'da dokuma tezgahının başına geçti