Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Eğitim BAÜB toplantısı Akdeniz’de

BAÜB toplantısı Akdeniz’de

Bölgedeki üniversitelerin güçlerinin birleştirilmesinin amaçlandığı Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği toplantısı, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ev sahipliğinde gerçekleşti

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BAÜB toplantısı Akdeniz’de

Kuruluş toplantıları pandemi koşuları nedeniyle çevrimiçi yapılan BAÜB’ün ilk yüz yüze toplantısına, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ile Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülbin Arıcı katıldı.

 

BAÜB HEDEFLERİNDE ORTAK PROJELER

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda üniversite rektörleri BAÜB’ün hedefleri için fikir beyanında bulundu. Ortak projeler ile kamu kaynaklarının daha verimli kullanımının ve etkin bilimsel çıktılara ulaşılarak yükseköğrenimin gelişimine katkı sunma hedefinin vurgulandığı toplantı, fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Basın, İş Ortağımız”

“Basın, İş Ortağımız”