Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Eğitim 2024 DUS ve STS Diş Hekimliği Soru ve Cevapları Erişime Açıldı

2024 DUS ve STS Diş Hekimliği Soru ve Cevapları Erişime Açıldı

ÖSYM tarafından düzenlenen 2024 Diş Hekimliği sınavlarının temel soru kitapçığı ve cevap anahtarları yayımlandı. Adaylar, erişim sağlayabilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2024 DUS ve STS Diş Hekimliği Soru ve Cevapları Erişime Açıldı
KAYNAK: AA

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), bugün yapılan 2024 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2024-DUS 2. dönem) ve 2024 Diş Hekimliği Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı'nın (2024-STS Diş Hekimliği 2. dönem) soru ve cevaplarını erişime açtı. Adaylar, bu sınavların sorularına ve cevaplarına ÖSYM'nin belirlediği süre boyunca ulaşabilecekler.

Temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, iki sınava ait temel soru kitapçığı ve cevap anahtarının yüzde 10'u ÖSYM’nin resmi web sitesi üzerinden yayımlandı. Bu sayede sınava giren adaylar, sınav sorularını ve cevaplarını inceleyebilecekler.

Adaylar sınav sorularına 10 gün boyunca erişebilecek

Sınava katılan adaylar, temel soru kitapçığı diziliminde hazırlanan soruların tamamına ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr/ adresinden erişim sağlayabilecekler. Adaylar, sınav sorularını ve cevaplarını 10 gün süreyle görüntüleyebilecekler. Bu süre sonunda erişim kapanacak.

Görüntüleme süreci 23 Ekim’de sona erecek

ÖSYM’nin duyurusuna göre, temel soru kitapçığının görüntüleme süreci 23 Ekim 2024 tarihinde, saat 23.59’da sona erecek. Bu tarihe kadar sınav sorularına erişmek isteyen adayların, belirlenen süre içinde ÖSYM sistemine giriş yapmaları gerekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BMW'nin Elektrikli Araç Satışları Artarken Mercedes Geriledi

BMW'nin Elektrikli Araç Satışları Artarken Mercedes Geriledi