Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya ABD'li Rapçi Diddy Cins*l Saldırı ve Tec*vüz İddialarıyla Gündemde

ABD'li Rapçi Diddy Cins*l Saldırı ve Tec*vüz İddialarıyla Gündemde

ABD’li ünlü rapçi Sean Combs (Diddy), kadınlara ve erkeklere yönelik cins*l saldırı ve tec*vüz suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
ABD'li Rapçi Diddy Cins*l Saldırı ve Tec*vüz İddialarıyla Gündemde
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

ABD'de "Diddy" lakabıyla tanınan yapımcı ve rapçi Sean Combs, cins*l saldırı ve tec*vüz suçlamalarıyla tekrar gündeme geldi. 16 Eylül'de gözaltına alınan ünlü rapçi, şimdi de aralarında 16 yaşında bir çocuğun da bulunduğu 6 kişinin açtığı davalarla karşı karşıya. New York federal mahkemesinde açılan bu yeni davalarda, 1995-2021 yılları arasında işlenen cin*el saldırı ve tecavüz iddiaları yer alıyor.

Kadın ve erkek davacılar, mahkemede gizliliklerini korumak adına "Jane Does" ve "John Does" takma adlarını kullanıyor. Davacılardan biri, 1995 yılında ünlü bir partide Combs tarafından tecavüze uğradığını iddia ederken, bir başka davacı, 1998 yılında 16 yaşındayken Combs tarafından cins*l ist*smara uğradığını öne sürdü.

Combs Hakkında İddialar Bulunuyor

Davacılar, Sean Combs’un ünlü partilerinde cinsel saldırıların yaşandığını iddia ediyor. 2004 yılında, 19 yaşında bir üniversite öğrencisi olan bir kadın, Combs’un düzenlediği bir partide uyuş*urucu kullanmaya ve cins*l ilişkiye zorlandığını, ölümle tehdit edildiğini ve sonunda tec*vüze uğradığını belirtti. Başka bir davacı ise 2006 yılında, Combs’un bir partide kendisine uyuşturuculu içecek verdiğini ve ardından cinsel saldırıya uğradığını öne sürdü.

Bir diğer erkek davacı, 2008 yılında Manhattan'da bir mağazanın deposunda Combs’un cinsel saldırısına maruz kaldığını ve olay sonrası işini kaybettiğini söyledi. Son olarak 2021 yılında bir partide alkol aldıktan sonra cinsel saldırıya uğradığını iddia eden bir kişi daha dava açtı.

Combs 1 aydır gözaltında tutuluyor

Sean Combs, rüşvet, seks ticareti, zorla çalıştırma, kundaklama, şantaj, adam kaçırma ve uyuştur*cu bulundurma gibi birçok suçtan dolayı 16 Eylül'den bu yana New York Metropolitan Gözaltı Merkezi'nde tutuluyor. Ünlü rapçi, evinde düzenlediği “freak offs” adı verilen partilerde cins*l saldırılara zemin hazırlamakla suçlanıyor. Evinin aranmasında çok sayıda uy*şturucu ve kayıt ele geçirilmişti. Hakkındaki suçlamaları reddeden Combs’un kefaletle serbest kalma talebi ise reddedilmişti.

Davalara 5 Mayıs 2025'te başlanması planlanıyor.

Sean Combs Kimdir?

Ünlü rapçi ve yapımcı Sean Combs, sahne adıyla Diddy, müzik dünyasında büyük başarılar elde etse de son yıllarda cinsel saldırı ve istismar iddialarıyla sarsıldı. Harlem’de doğan ve New York’un Mount Vernon bölgesinde büyüyen Combs, müzik kariyerine başlamadan önce Uptown Records’ta yetenek yöneticisi olarak çalıştı. 1993’te kendi plak şirketi Bad Boy Records’u kurarak Notorious B.I.G., Mary J. Blige ve Usher gibi isimleri müzik dünyasına kazandırdı.

Combs’un 1997’deki ilk stüdyo albümü No Way Out, büyük beğeni topladı ve Billboard 200 listesinde zirveye çıktı. Albümden çıkan “I'll Be Missing You” single'ı, hip hop tarihindeki ilk Billboard Hot 100 birincisi olarak dikkat çekti. Bu müzikal başarılarına rağmen Combs, kişisel hayatındaki skandallar nedeniyle son yıllarda manşetlerden düşmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“KIRGINLIĞIM YOK” DİYEN BEM-BİR-SEN BAŞKANI İSTİFA ETTİ

“KIRGINLIĞIM YOK” DİYEN BEM-BİR-SEN BAŞKANI İSTİFA ETTİ