Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Van'da kaybolan Rojin'den yeni gelişme! Bir kıyafet daha bulundu

Van'da kaybolan Rojin'den yeni gelişme! Bir kıyafet daha bulundu

Van'da kaybolan Rojin Kabaiş'in arama çalışmaları 14 gününde de devam ediyor. Dün başörtüsü bulunan genç kızın ardından bir kıyafeti daha bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van
Haberleri
Van'da kaybolan Rojin'den yeni gelişme! Bir kıyafet daha bulundu
KAYNAK: Haber Merkezi

Van'da kaybolan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları 14'üncü gününde de devam ediyor. Dün başörtüsü bulunan genç kızın arama çalışmalarında bugün bir kıyafeti daha bulundu. Bardakçı Mahallesi yakınlarında bulunan kıyafet, olay yeri inceleme ekipleri tarafından muhafaza altına alındı.

Ekipler Aramalarını Sürdürüyor

Göle yakın yerleşim yerlerinde arama çalışmalarını sürdüren ekipler, kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'e ait olduğu değerlendirilen bir kıyafete ulaştı. Van ilinin farklı bölgelerinde yoğunlaştırılan aramalar kapsamında Bardakçı Mahallesi yakınlarında bir kıyafet daha bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri, bölgedeki bulguları detaylı bir şekilde inceleyerek kıyafeti güvenlik altına aldı.

Rojin'in Kaybolma Süreci

27 Eylül'de kaybolan Rojin Kabaiş, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü birinci sınıf öğrencisiydi. Aynı gün akşam saatlerinde kaldığı yurtta yemeğini yedikten sonra dışarı çıkan Kabaiş, bir daha geri dönmedi. Arkadaşlarının kendisine ulaşamaması üzerine, 28 Eylül'de saat 12.00 sıralarında polise kayıp ihbarı yapıldı.

Van'da kaybolan Rojin'den yeni gelişme! Bir kıyafet daha bulundu

Sahilde Cep Telefonu Bulundu

Kabaiş'in arkadaşlarının ifadelerine göre, genç kız 27 Eylül'de saat 18.30 civarında Van Gölü Sahili'ne çakıl taşı toplamaya gitmeyi planlıyordu. Arkadaşına birlikte gitmeyi teklif etmiş ancak olumsuz yanıt almıştı. 28 Eylül'de yapılan aramalarda, sahilde Kabaiş'e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulundu. Telefon, yüksek şifreli olduğu için inceleme amacıyla polise teslim edildi.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Arama ekipleri, Rojin Kabaiş'in bulunabilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Göle yakın bölgelerdeki detaylı incelemeler sürdürülürken, olayın aydınlatılması için yeni ipuçları araştırılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Geçti'ye istenen ceza belli oldu

Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Geçti'ye istenen ceza belli oldu