Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Üniversite Öğrencisinin Başına Gelemeyen Kalmadı!

Üniversite Öğrencisinin Başına Gelemeyen Kalmadı!

İstanbul Sarıyer'de üniversite öğrencisi Emir Öksüzoğlu, yolda yürürken bir karton fabrikasının demir korkuluğunun başına düşmesi sonucu yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Üniversite Öğrencisinin Başına Gelemeyen Kalmadı!
KAYNAK: İHA

İstanbul Sarıyer'de 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Emir Öksüzoğlu, yolda yürüdüğü esnada bir karton fabrikasının 1. katındaki demir korkuluğun başına düşmesiyle yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Sabah Saatlerinde Korkuluk Dehşeti

Olay, 8 Ekim Salı günü saat 09.00 sıralarında Sarıyer Ayazağa'da meydana geldi. Yazılım mühendisliği bölümü öğrencisi olan Emir Öksüzoğlu, sabah saatlerinde üniversiteye gitmek için yola çıktı. O sırada, yol üzerinde bulunan bir karton fabrikasının 1. katında yer alan demir korkuluk, yerinden çıkarak genç öğrencinin başına düştü. Çarpmanın etkisiyle savrulan Öksüzoğlu, başından yaralanarak yere yığıldı.

Çevredeki Vatandaşlar Yardıma Koştu

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Emir Öksüzoğlu'nu Şişli'deki Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi'ne kaldırdı. Gencin başına dikiş atıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili polis soruşturması sürüyor.

Güvenlik Kameraları Olayı Kaydetti

Kaza anı, yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, demir korkuluğun aniden düştüğü ve çevredekilerin hemen genç öğrencinin yanına koştuğu anlar görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serhat Akın'a Silahlı Saldırı: 7 Şüpheliye 20 Yıla Kadar Hapis İstemi

Serhat Akın'a Silahlı Saldırı: 7 Şüpheliye 20 Yıla Kadar Hapis İstemi