Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Cerrahpaşa Üniversitesi'nde İncel Terörü: Öğrencilere B*çaklı S*ldırı

Cerrahpaşa Üniversitesi'nde İncel Terörü: Öğrencilere B*çaklı S*ldırı

İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi'nde "incel" grup üyesi E.S., kadınlara bıçaklı saldırı girişiminde bulundu. Saldırı, öğrencilerin müdahalesiyle önlendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Cerrahpaşa Üniversitesi'nde İncel Terörü: Öğrencilere B*çaklı S*ldırı
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi’nde "incel" gruplara üye olduğu iddia edilen E.S. isimli öğrenci, kadınlara yönelik bıçaklı saldırı girişiminde bulundu. Saldırı, çevredeki öğrencilerin müdahalesiyle önlendi. Olay sonrası E.S. tutuklandı.

"İncel" Grupların Tehlikesi Kampüse Taşındı

Türkiye’yi sarsan Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner cinayetlerinin ardından, "incel" gruplarının tehlikesi bir kez daha gözler önüne serildi. İstanbul Edirnekapı’da gerçekleşen cinayetler sonrası başlatılan soruşturmalar devam ederken, benzer bir saldırı Cerrahpaşa Üniversitesi'nde yaşandı. 4. sınıf öğrencisi E.S., üniversitenin yemekhanesinde bir kadın öğrenciye bıçakla saldırdı.

Öğrencilerin ve Güvenliğin Müdahalesiyle Saldırı Önlenebildi

Saldırı sırasında çevredeki öğrenciler ve güvenlik görevlileri hemen müdahale ederek E.S.'nin eylemini engelledi. Olayın görgü tanıklarından biri, saldırganın "Kahpeleri öldüreceğim" şeklinde tehditler savurduğunu ve daha önce de kadın öğrencilere yönelik tacizlerde bulunduğunu belirtti. Üniversite yetkililerine bu durumun defalarca bildirildiği ancak gerekli önlemlerin alınmadığı ifade edildi.

Sosyal Medyada Korkunç Paylaşımlar

Saldırı sonrası E.S.'nin, sosyal medyada "Erkek Nana" adıyla sahte bir hesap üzerinden kadınlara yönelik tehdit ve hakaret içeren paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. Bu paylaşımlarda özellikle İkbal Uzuner cinayetine atıfta bulunarak kadınlara karşı nefret söylemi barındıran ifadeler kullandığı tespit edildi.

Saldırgan Tutuklandı

Odatv’nin haberinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü, E.S.'nin sosyal medya paylaşımlarını incelemeye aldı. Gözaltına alınan E.S., emniyetteki sorgusunun ardından "halkı kin ve düşmanlığa tahrik", "suçu ve suçluyu övme" ve "kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanan E.S., cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat Belediyesi’nin sosyal tesislerinde fiyatlar güncellenecek

Manavgat Belediyesi’nin sosyal tesislerinde fiyatlar güncellenecek