Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Başakşehir’de B*çaklı Saldırı: Önüne Gelen Herkesi B*çakladı

Başakşehir’de B*çaklı Saldırı: Önüne Gelen Herkesi B*çakladı

Başakşehir'de 17 yaşındaki saldırgan üç kişiyi bıçakladı. Saldırgan gözaltına alındı ve bilgisayar oyunlarından etkilendiğini söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Başakşehir'de 17 yaşındaki bir saldırgan, elindeki bıçakla üç kişiyi sırtlarından bıçakladı. Olayın ardından saldırgan gözaltına alındı.

Olayın Detayları

Başakşehir Kayaşehir’de dün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, 17 yaşındaki Dağıstan uyruklu M.G., evinden çıkarak cadde üzerinde rastgele insanlara saldırdı. Çantasından çıkardığı uzun bir bıçak ve bez parçasıyla yüzünü kapatmaya çalışan M.G., Kayaşehir Şehit Mustafa Bozoklu Caddesi’nde üç kişiyi sırtlarından bıçakladı.

Üç Kişi Yaralandı

Saldırgan, ilk olarak pastanede oturan 14 yaşındaki H.F.E.’yi sırtından bıçakladı. Ardından cadde üzerinde yürüyen S.Y. (32) ve E.Ç. (58) isimli kişilere saldırdı. Yaralananlar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Okula Girmeye Çalıştı

M.G., saldırılarının ardından cadde üzerindeki bir okula girmeye çalıştı ancak okul kapısının kapalı olması nedeniyle içeri giremedi ve olay yerinden kaçtı.

Saldırgan Gözaltına Alındı

Polis ekipleri, ihbar üzerine başlattıkları arama çalışmaları sonucunda saldırganın kimliğini belirledi ve M.G.'yi evinde yakalayarak gözaltına aldı. Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan M.G.'nin, bilgisayar oyunlarından etkilenerek saldırıyı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Tanıklar Olayı Anlattı

Kafe sahibi Bülent Yağlıcı, yaşananları şu sözlerle anlattı: “Olay bir anda gerçekleşti, hala şoktayız. Maskeli genç geldi ve arkadaşımızı bıçakladı, sonrasında da başka insanlara saldırdı. Hiç kimse birbirini tanımıyordu, tamamen rastgele bir saldırıydı.”

Şoke Eden Detay: "Bilgisayar Oyunundan Etkilendim"

Edinilen bilgilere göre, saldırganın oynadığı bilgisayar oyunlarından etkilenerek bu eylemi gerçekleştirdiği öğrenildi. Emniyet güçlerinin M.G.’nin motivasyonunu ve olayın arka planını aydınlatmak için yürüttüğü soruşturma devam ediyor.

Şehirde Artan Güvenlik Endişesi

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in vahşi bir şekilde öldürülmesinden yalnızca bir hafta sonra yaşanan bu olay, şehirde güvenlik endişelerini artırdı. Yetkililer, benzeri olayların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Amasya’da engelli kadının karnından 10 kiloluk kitle çıktı

Amasya’da engelli kadının karnından 10 kiloluk kitle çıktı