Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Van’da Kara Saplanan Ambulans Kurtarıldı: İşte Kurtarma Operasyonu

Van’da Kara Saplanan Ambulans Kurtarıldı: İşte Kurtarma Operasyonu

Karla Mücadele Kahramanları: Van'ın Muradiye İlçesinde Saplanan Ambulans, Hasta Kurtarma Operasyonuyla Hızla Harekete Geçti

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van’da Kara Saplanan Ambulans Kurtarıldı: İşte Kurtarma Operasyonu
KAYNAK: İHA

Van'ın Muradiye ilçesinde, Gültepe Mahallesi'nde yaşlı bir kadının hastalanması üzerine, 112 Acil Servis'e yapılan çağrı sonucunda harekete geçen ambulans, zorlu hava koşulları nedeniyle kara saplandı. Ancak, olaya anında müdahale eden Van Büyükşehir Belediyesi ve Muradiye Belediyesi karla mücadele ekipleri, büyük bir özveriyle ambulansın mahsur kaldığı noktaya ulaştı.

A W119811 05

Saatler süren yoğun çaba ve koordinasyonun ardından, karla mücadele ekipleri, ambulansı saplandığı yerden kurtararak hareket ettirebildi. Hemen akabinde, ambulans hastayı alarak Muradiye Devlet Hastanesine güvenli bir şekilde ulaştı. Yolda geçen bu kritik süreçte, hasta için zamanında müdahale şansını yakalayan sağlık ekipleri, hastanın Muradiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

A W119811 04

Van'ın soğuk kış günlerinde, karla mücadele ekiplerinin gösterdiği üstün çaba ve koordinasyon, yaşanan bu olayda hayati bir rol oynadı. Van Büyükşehir Belediyesi ve Muradiye Belediyesi ekipleri, karşılaştıkları zorlu koşullara rağmen, hasta vatandaşların acil yardımına ulaşmak için gece gündüz demeden fedakarca çalışmaya devam ediyor.

A W119811 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD Başkanı Biden’ın İsrail Hükümetine Sert Tepki

ABD Başkanı Biden’ın İsrail Hükümetine Sert Tepki