Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Bursa'da Güpegündüz c*nayet işlemişti! Hemen Yakalandı!

Bursa'da Güpegündüz c*nayet işlemişti! Hemen Yakalandı!

Bursa'da arkadaşıyla yürürken ensesinden vurulan 25 yaşındaki Hüseyin Uzun, hayatını kaybetti. Arkadaşı saldırıdan kaçmayı başardı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Bursa'da Güpegündüz c*nayet işlemişti! Hemen Yakalandı!
KAYNAK: İHA

Bursa'da 25 yaşındaki Hüseyin Uzun, arkadaşıyla birlikte yürüdüğü sırada, arkasından gelen bir kişi tarafından ensesinden tabanca ile vurularak hayatını kaybetti. Olay, Altıparmak Caddesi'nde saat 14.20 sularında meydana geldi.

Arkadaşıyla Yürüyordu 

Uzun, arkadaşıyla birlikte millet bahçesi istikametine doğru yürüdüğü sırada, arkasından yaklaşan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yakın mesafeden yapılan atışta, merminin ensesinden girip kulağından çıktığı ve bir dükkanın içerisine düştüğü belirlendi. Hüseyin Uzun’un yanında bulunan arkadaşı, saldırıdan son anda kaçmayı başardı.

Kurtarma Çabaları

Saldırı sonrası çevredeki vatandaşlar, kanlar içinde kalan Uzun için hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı haldeki Uzun'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Uzun kurtarılamadı.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri ve Şüphelinin Yakalanması

Olay anı, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Hüseyin Uzun’un arkadaşıyla birlikte yürüdüğü esnada silah sesinin duyulmasıyla çevredeki vatandaşların o yöne bakmaları yer aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası çok sayıda güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda, saldırının şüphelisi M.Ç. (26) olarak tespit edildi. M.Ç., Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Ayrıca, cinayetin arka planında eskiye dayanan bir husumet bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel: İmamoğlu'na Siyasi Yasak Gelirse Yol Haritası Hazır

Özgür Özel: İmamoğlu'na Siyasi Yasak Gelirse Yol Haritası Hazır