Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Çevre Dipsiz Göl Şelalesi Sonbaharın Büyüleyici Güzelliğiyle Mest Ediyor

Dipsiz Göl Şelalesi Sonbaharın Büyüleyici Güzelliğiyle Mest Ediyor

Sivas’ın Doğanşar ilçesindeki Dipsiz Göl Şelalesi, sonbahar mevsiminde doğanın tüm renklerini ziyaretçilerine sunarak adeta bir tabloyu andırıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dipsiz Göl Şelalesi Sonbaharın Büyüleyici Güzelliğiyle Mest Ediyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Sivas’ın Doğanşar ilçesi sınırları içerisinde yer alan Dipsiz Göl Şelalesi, doğaseverleri her mevsim farklı bir manzarayla karşılıyor. Kışın buz tutmuş sarkıtları, yazın yeşilliklerle bezenmiş doğasıyla kendine hayran bırakan şelale, sonbaharda ise sarı, turuncu ve kahverenginin tonlarıyla adeta yağlı boya tablosu gibi görünüyor. Yaklaşık 50 metre yüksekten dökülen serin sular, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Dipsiz Göl Şelalesi, doğanın dört mevsim değişen güzelliklerini yakından görmek isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor. Yaz aylarında serinlemek için gelen ziyaretçiler, kışın donmuş şelaleyi hayranlıkla izlerken, sonbaharda ise hazan mevsiminin renk cümbüşü içinde doğanın tadını çıkarıyor. Şelale çevresindeki zengin bitki örtüsü ve ağaçlardaki renk değişimi, doğa fotoğrafçıları ve özçekim tutkunları için benzersiz kareler sunuyor.

Ziyaretçiler Hayran Kaldı

Şelaleye yürüyüş yapmak için gelen ziyaretçiler, doğanın sunduğu manzaraya hayran kalıyor. Ziyaretçilerden Fazıl Dişsöken, bölgeyi gezmek için geldiklerini belirterek, “Hava almak için geldik ve gördüğümüz manzara büyüleyici. Doğanın her rengi bu mevsimde karşınıza çıkıyor. Yaz ve kış mevsimlerinde de şelale bambaşka bir güzellik sunuyor" dedi.

Adem Ulugöl ise üç yıl önce Sivas’a döndüğünü belirterek, "45 yıldır İstanbul’da yaşıyordum, şimdi memleketimdeyim. Doğanşar yolu üzerindeyiz ve sonbahar tüm ihtişamıyla kendini gösteriyor. Doğada sarı, yeşil, kahverengi her türlü renk var. Bu manzara insanı dinlendiriyor" şeklinde konuştu.

Doğa, Hayatın Renkleriyle Bütünleşiyor

Bir diğer ziyaretçi Mustafa Çengel, doğayı insan yaşamına benzettiğini ifade ederek, “Doğaya baktığımda kendimi görüyorum. Nasıl ki insan bebekken büyür, yaşlanırsa doğa da öyle. Her mevsim ayrı bir tadı var. Şu an doğada 5-6 rengi aynı anda görmek mümkün. Her ağaç farklı renkler sunuyor ve bu manzara insana huzur veriyor” diye ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Drag Şampiyonası Kepez’de başladı: Şampiyonlar belirleniyor

Türkiye Drag Şampiyonası Kepez’de başladı: Şampiyonlar belirleniyor