Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Gaziantep'te eşini 4 çocuğunu k*tleden babanın kuzeni konuştu

Gaziantep'te eşini 4 çocuğunu k*tleden babanın kuzeni konuştu

Gaziantep'te 4 çocuğunu ve eşini vurduktan sonra sonra int*har eden baba Ahmet Demir'in kuzeni, dehşet veren olayın ardından açıklama yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Gaziantep'te 4 çocuğunu ve eşini silahla öld*rdükten sonra aynı silahla int*har eden baba Ahmet Demir'in kuzeni Mehmet Buruk, olayın ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, kuzeninin psikolojik sorunlar yaşadığını ve son zamanlarda ilaçlarını düzenli kullanmadığını belirtti.

Mehmet Buruk, Ahmet Demir’in yaklaşık bir buçuk senedir psikolojik tedavi gördüğünü ve bu süreçte ilaç kullandığını söyledi. Buruk, "Kendisi berberdir. Psikolojik tedaviden sonra ilaç kullanıyordu. İlaçlarını da herhalde son zamanlarda düzgün kullanmadığı için bu olaylar olmuştur. Biz de son zamanlarda Ahmet'in sıkıntısının olduğunu biliyorduk. İlaçları düzgün kullanmadığı zaman herhalde cinnet geçirmiş olması lazım ki dört çocuğunu, eşini ve kendisinin hayatına son vermiş" dedi.

“Böyle Bir Şey Yapacağı Hiç Aklımıza Gelmezdi”

Ahmet Demir’in aile içinde herhangi bir sorun yaşamadığını ve maddi durumunun da iyi olduğunu ifade eden Buruk, "Ahmet'in aile içinde herhangi bir tartışması yoktu, bir sorunu yoktu. Sadece psikolojik sorun yaşıyordu. Kendisi iyi bir insandı. Böyle bir şey yapacağı hiç aklımıza gelmezdi. Hayatla barışık bir insandı. Abdestinde, namazında, niyazında bir insandı. Kimseye borcu yoktu. Maddi anlamda hem kendisinin hem de ailesinin durumu iyi" şeklinde konuştu. Demir’in psikolojik sorunlarının son dönemlerde artmış olabileceğini belirtti.

Ahmet Demir'in kuzeni, yaşanan olayın nedenini psikolojik sorunlarına bağlayarak, "Herhalde cinnet geçirmiş olması lazım ki bu trajedi yaşandı" dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zeytin hasadına katılan Özgür Özel: Birlikte durursanız kimse sizi durduramaz

Zeytin hasadına katılan Özgür Özel: Birlikte durursanız kimse sizi durduramaz