Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Sakarya Oba Makarna Fabrika Patlamasında Öl* Sayısı 5'e Yükseldi

Sakarya Oba Makarna Fabrika Patlamasında Öl* Sayısı 5'e Yükseldi

Sakarya'da Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan Naim Karagüzel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sakarya Oba Makarna Fabrika Patlamasında Öl* Sayısı 5'e Yükseldi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Sakarya'nın Hendek ilçesinde 15 Eylül 2024'te Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan ve Kocaeli Şehir Hastanesi'nde tedavi gören 35 yaşındaki Naim Karagüzel, 29 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Karagüzel'in vefatıyla birlikte patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi. Karagüzel’in Hendek ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

Daha Önce 4 Kişi Hayatını Kaybetmişti

15 Eylül Pazar günü meydana gelen patlamada ilk olarak bir kişi hayatını kaybetmiş, 30 kişi yaralanmıştı. 16 Eylül'de, fabrika içerisinde cansız bedeni bulunan 27 yaşındaki Mesut Şimay, Akyazı ilçesinde son yolculuğuna uğurlanmıştı. Ağır yaralı olarak tedavi gören 22 yaşındaki Eray Kızıldağ ise 20 günlük yaşam mücadelesini kaybederek 5 Ekim’de Hendek'te defnedilmişti. 24 yaşındaki Güven Albayrak, İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'nde 25 gün sonra hayatını kaybetmiş ve Düzce'de toprağa verilmişti. 26 yaşındaki Merve Menteş de 26 günlük yaşam savaşının ardından 11 Ekim'de hayatını kaybetmişti.

Fabrika Yöneticileri Tutuklanmıştı

Patlamayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından aralarında fabrika sahipleri ve yöneticilerin de bulunduğu 7 şüpheli ifadeye çağrılmıştı. 19 Eylül'de 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiş, fabrika müdürü V.U. tutuklanmıştı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Festival hazırlığı yapan Adanalı şalgamcılar stoklarını 4 kat artırdı!

Festival hazırlığı yapan Adanalı şalgamcılar stoklarını 4 kat artırdı!