Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Bursa’da Ambulans Sürücüsünü Darp Olayında Baba Konuştu

Bursa’da Ambulans Sürücüsünü Darp Olayında Baba Konuştu

Bursa’da 112 ambulans şoförünü darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan Melih Yedikardeş’in babası Selim Yedikardeş, olayın detaylarını anlattı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Bursa’da Ambulans Sürücüsünü Darp Olayında Baba Konuştu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Bursa'da hasta taşıyan 112 ambulans şoförünü darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan Melih Yedikardeş’in babası Selim Yedikardeş, olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Baba Yedikardeş, ambulans şoförü ile aralarındaki tartışmanın yanlış anlaşılma sonucu başladığını savundu.

Olay, Gemlik Devlet Hastanesi’nden Bursa Şehir Hastanesi’ne 80 yaşındaki bir hastayı taşıyan ambulansın trafikte emniyet şeridinde ilerlerken, 16 YK plakalı bir aracın ambulansın arkasında seyretmesiyle başladı. Ambulans sürücüsü Muhammet Ali K. (26) ile araç sürücüsü Selim Yedikardeş arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Ambulans şoförü, Yedikardeş ailesinin hakaret ettiğini iddia ederken, Yedikardeşler ise ambulans şoförünün ilk olarak kendilerine hakaret ettiğini ileri sürdü.

Tartışma Nasıl Başladı?

Baba Selim Yedikardeş, dinlenme tesisinden çıktıklarında tesadüfen ambulansın arkasına denk geldiklerini, ambulans şoförünün ise onları takip ettiklerini sanarak tartışma çıkardığını belirtti. Yedikardeş, ambulans şoförünün camı açarak kendilerine hakaret ettiğini ve el kol hareketleri yaptığını iddia etti.

Olay sırasında ambulans şoförü Muhammet Ali K.'nin, Melih Yedikardeş tarafından darp edilerek dudağının patladığı ve ilk müdahalesinin ambulansta yapıldığı öğrenildi. Şoförün dudağına 12 dikiş atıldığı ve hastaneden çıkış yaptıktan sonra darp eden kişilerden şikayetçi olduğu bildirildi. Aynı zamanda Yedikardeş ailesi de ambulans şoförünün kendilerine hakaret ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

el kol hareketleri yaptı

Selim Yedikardeş, yaşananları şu sözlerle anlattı: "Kendi kullanmakta olduğum aracımda oğlum Melih Yedikardeş arka yolcu konumunda, diğer oğlum Semih Yedikardeş de ön yolcu konumunda bulunuyordu. Biz aracımız ile dinlenme tesisinden Yenikent Mahallesi Çevre Yoluna çıkacakken çakar lambaları yanan ambulansın geldigini gördüm. Akabinde en sağ şeritten yola çıktığımız için ambulansın arkasından yolumuza devam ediyorduk. Bu esnada ambulans birden ani fren yaptı ve biz de sol şerite geçmek zorunda kaldık. Bu esnada ismini olay sebebiyle ögrendiğim Muhammed Ali K. isimli şoför koltuğundan camını açarak bizim aracımıza bakarak 'dallama, arkamdan ne takip ediyorsun, sen adam mısın' şeklinde sözler kullandı. Sonra aynı şahıs bize 'arabayı çek sağa dur, kolluk çağıracağım' dedi ve el kol hareketleri yaptı. Biz de aracımızı az ileride sağa çektik. Ambulans soförü de aracını durdurdu ve ardından biz de aracımızdan indik. Ben telefonum ile video çekerek 'seni Sağlık Müdürlüğü'ne göndereceğim, eşekoğlueşek' dedim ve arabama yürüdüm. O esnada arkamdan arabanın kapısını açarak aşağıya inen Muhammed Ali K. isimli şahıs aracından inerek bize doğru 'siz kimsiniz lan' dedi, oğlum Melih de şahsa 'neden küfrediyorsun' dedi. Akabinde ambulans şoförü benim üzerime doğru yürürken oğlum Melih, ambulans şoförü ile benim aramıza girdiği esnada ambulans soförü Melih'in sağ elini tutarak büktü, çocuğumu itti, benim elime vurdu. O esnada ben de evladımı ve kendimi korumak için ambulans şoförünün yakasından tutarak uzak durması için ittirdim."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan'dan AKP ve kabinede değişim sinyali geldi!

Erdoğan'dan AKP ve kabinede değişim sinyali geldi!