Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İstiklal Caddesi'nde Polis Memuruna Bıçaklı Saldırı!

İstiklal Caddesi'nde Polis Memuruna Bıçaklı Saldırı!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nde sabah saatlerinde yaşanan olayda, bir şüpheli, polis memuruna bıçakla saldırdı. Polis memuru yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İstanbul Beyoğlu’nda, İstiklal Caddesi'nde bir polis memuru, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçakla saldırıya uğradı. Olayın ardından kaçan saldırgan kısa sürede Kasımpaşa'da yakalanırken, yaralanan polis memurunun tedavisi hastanede sürüyor.

Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı

Olay, saat 11.00 sıralarında Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleşti. O.I. (34) isimli şahıs, caddede görev yapan bir polis memuruna arkadan yaklaşarak bıçakla saldırdı. Ensesinden yaralanan polis memuru, ilk yardım müdahalesi sonrasında ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis memurunun hayati tehlikesi bulunmuyor ve tedavisi devam ediyor.

Saldırgan yakalandı

Saldırı sonrası hızla kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlatan polis ekipleri, O.I. isimli saldırganı kısa sürede Kasımpaşa'da yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili yapılan incelemelerde, saldırganın çeşitli suçlardan sabıkası olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü belirlendi.

Emniyet Açıklama Yaptı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şüphelinin daha önce 'uyuşturucu madde kullanmak' ve 'kişilerin huzurunu bozmak' suçlarından kaydı bulunduğu ifade edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni KİPTAŞ Genel Müdürü Gürkan Kaya kimdir? Kaç yaşında?

Yeni KİPTAŞ Genel Müdürü Gürkan Kaya kimdir? Kaç yaşında?