Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Narkoçelik-26 Operasyonu: 12 İlde Uy*şturucu Operasyonu Başarıyla Gerçekleştirildi

Narkoçelik-26 Operasyonu: 12 İlde Uy*şturucu Operasyonu Başarıyla Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uy*şturucu madde imalatçılarına ve satışını yapanlara yönelik 12 ilde düzenlenen "Narkoçelik-26" operasyonlarında 57 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narkoçelik-26 Operasyonu: 12 İlde Uy*şturucu Operasyonu Başarıyla Gerçekleştirildi
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uy*şturucu madde imalatçılarına ve satışını yapanlara yönelik 12 ilde düzenlenen "Narkoçelik-26" operasyonlarında 57 şüphelinin yakalandığını açıkladı. 28 şüpheli tutuklanırken, 14 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlar, İl Jandarma Komutanlıkları tarafından 236 ekip ve 1.596 personelin katılımıyla düzenlendi. Operasyonlara hava araçları ve narkotik dedektör köpekleri de destek verdi. İstanbul, Antalya, Bingöl, Diyarbakır, Aydın, Gaziantep, Erzurum, Samsun, Hatay, Ankara, Ağrı ve Van olmak üzere 12 ilde düzenlenen bu operasyonlarda büyük miktarda uy*şturucu madde ele geçirildi.

Çok Sayıda Uy*şturucu Geçirildi

Operasyonlar sonucunda toplamda 426 kilogram uy*şturucu madde, 3 milyon 915 bin 485 adet kök kenevir ve kök skunk ile 2 milyon 512 bin adet uy*şturucu hap ele geçirildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale Mobil Müzesi Hakkari Yüksekova’da Ziyarete Açıldı

Çanakkale Mobil Müzesi Hakkari Yüksekova’da Ziyarete Açıldı