Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Mersin'de polis eski eşini öldürüp intihar etti

Mersin'de polis eski eşini öldürüp intihar etti

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşanan şok edici olayda, polis memuru eski eşini öldürüp intihar etti. Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde polis memuru olan Mustafa Yıldır, şehri sarsan trajik bir olaya imza attı. Eski eşi Mervegül Bayer'i öldüren ve ardından intihar eden polis memuru, olayın meydana geldiği Yenice Mahallesi'nde yaşanan dramla gündeme geldi.

Mersin'de Polis Eski Eşini Öldürüp Intihar Etti (3) Result

Mersin Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli 41 yaşındaki polis memuru Mustafa Yıldır, 1 yıl önce boşandığı eşi Mervegül Bayer ile bir buluşma gerçekleştirdi. Ancak bu buluşma, trajik bir sona ev sahipliği yaptı. İddiaya göre, tartışmanın ardından polis memuru Yıldır, eski eşi Bayer'i tabancayla kafasından vurarak hayatına son verdi. Olayın şokunu yaşayan çevredekiler, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Mersin'de Polis Eski Eşini Öldürüp Intihar Etti (5) Result

Cinayet ve İntihar

Polis Yıldır, eski eşi Bayer'i öldürdükten sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Olay yerine ulaşan 112 Acil ekipleri, Mervegül Bayer'e müdahale etti ancak genç kadın hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi. Olayın acı detayları, olay yerinde yaşanan karmaşayı artırdı.

Mersin'de Polis Eski Eşini Öldürüp Intihar Etti (2) Result

Soruşturma Başlatıldı

Polis memuru Mustafa Yıldır'ın neye dayanarak böyle bir şiddet eylemine giriştiği ve olayın perde arkasındaki detaylar, güvenlik birimleri tarafından inceleniyor. 

Cenazesini Kadınlar Taşıdı 

Bir yıl önce boşandığı eski eşi tarafından katledilen Merve Bayer’in cenazesini kadınlar taşıdı. O görüntüleri Solcu Gazete yayınladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı Belediyesi miniklere deprem eğitimi verdi

Konyaaltı Belediyesi miniklere deprem eğitimi verdi