Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Kazada Hayatını Kaybeden Polis Memuru İçin Antalya'da Tören Düzenlendi

Kazada Hayatını Kaybeden Polis Memuru İçin Antalya'da Tören Düzenlendi

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İlçin Işık, İstanbul'da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kazada Hayatını Kaybeden Polis Memuru İçin Antalya'da Tören Düzenlendi
KAYNAK: İHA

Dün İstanbul’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü polis memuru İlçin Işık (49), Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle mesai arkadaşları ve yakınları tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Işık için düzenlenen törene, İl Emniyet Müdürü İlker Arsan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Işık'ın anne ve babası, eşi, şube müdürleri ve birçok emniyet personeli katıldı.

Duygusal Tören

İlçin Işık’ın cenazesi, mesai arkadaşlarının omuzlarında getirildi. Tören sırasında yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. 1996 yılında polis okulundan mezun olan ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde göreve başlayan İlçin Işık, kariyerinde Van, Burdur ve Antalya İl Emniyet Müdürlüklerinde de görev yaptı. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törende okunan duaların ardından, Işık’ın cenazesi Kurşunlu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Emniyet Camiası Üzgün

Ilçin Işık’ın ani ve trajik kaybı, emniyet camiasında büyük üzüntü yarattı. Törende, Işık’ın görev yaptığı birimler ve mesai arkadaşları, onun anısını yaşatacaklarını belirterek, ailesine başsağlığı dileklerini ilettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa’da Kaçak Tütün ve Sigara Operasyonu: 4 Gözaltı

Gazipaşa’da Kaçak Tütün ve Sigara Operasyonu: 4 Gözaltı