Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kargo şubesi yangında yok oldu

Kargo şubesi yangında yok oldu

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan bir kargo şubesinde çıkan yangın, iş yerinde ve depo kısmındaki ticari araçta büyük hasara neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kargo şubesi yangında yok oldu
KAYNAK: İHA

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan bir kargo şubesinde çıkan yangın, iş yerinde ve depo kısmındaki ticari araçta büyük hasara neden oldu. Yangın, Ata Mahallesi Gıdacılar 1. Cadde üzerinde, saat 23.00 sularında meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle çıkan yangını fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekiplerin kısa sürede müdahalesiyle yangını kontrol altına aldı.

Ekiplerin çabaları sonucunda yangın sadece kargo şubesinde değil, aynı zamanda depo kısmındaki 48 J 4905 plakalı ticari araca da sıçradı. Yangın nedeniyle iş yeri ve ticari araç kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için başlatılan soruşturma devam ediyor. Neyse ki, yangında can kaybı veya yaralanma olmaması teselli kaynağı oldu.

k-3

k3

k2

k4

k5

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adalet Bakanı Fatih Terim Fonu hakkında ilk açıklamayı yaptı

Adalet Bakanı Fatih Terim Fonu hakkında ilk açıklamayı yaptı