Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Bolu'da Kayıp Yaşlı Çiftin Cansız Bedenleri Bulundu

Bolu'da Kayıp Yaşlı Çiftin Cansız Bedenleri Bulundu

Bolu'nun Gerede ilçesinde mantar toplamak için ormana çıkan yaşlı çift, kayboldu ve dere kenarında cansız bedenlerine ulaşıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bolu'da Kayıp Yaşlı Çiftin Cansız Bedenleri Bulundu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bolu’nun Gerede ilçesine bağlı Koçumlar Yaylası’nda mantar toplamak için ormana çıkan Ömer Çetintaş (80) ve Fatma Çetintaş (73), akşam saatlerinde kayboldu. Çiftin yakınlarının kendilerine ulaşamaması üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Bölgeye AFAD, jandarma ekipleri ve akredite derneklerden arama kurtarma personelleri sevk edildi. Yaklaşık 50 kişilik bir ekip tarafından gece boyunca sürdürülen arama çalışmaları sonucunda acı haber geldi.

Dere kenarında cansız bedenlerine ulaşıldı

Yapılan aramalar sonucunda, yaşlı çiftin dere kenarında cansız bedenlerine ulaşıldı. Hipotermi (soğuk hava nedeniyle vücut ısısının düşmesi) şüphesi üzerinde durulan ölüm nedenleri ile ilgili detaylı incelemeler başlatıldı. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerindeki incelemelerinin ardından çiftin cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı.

Hipotermi ihtimali ÜZERİNDE DURULUYOR

Yaşlı çiftin öl*m nedenine ilişkin yapılan ilk değerlendirmeler, olası bir hipotermi vakası olabileceğini işaret ediyor. Soğuk havalarda uzun süre dışarıda kalmak, özellikle yaşlı bireyler için ciddi riskler taşırken, olayın kesin nedeni yapılacak otopsinin ardından netleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep'te İnşaat İşçisi 7. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Gaziantep'te İnşaat İşçisi 7. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti