Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Bakan Yerlikaya: 112 Çalışanlarını Darp Eden 2 Şahıs Yakalandı

Bakan Yerlikaya: 112 Çalışanlarını Darp Eden 2 Şahıs Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa'da ambulans şoförüne saldırı olayına sert tepki gösterdi. Şüphelilerin tespit edildiği ve birinin tutuklandığı açıklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa’da kalp krizi geçiren bir hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışan 112 çalışanlarının darp edilmesine ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya, sosyal medyada yayılan olayla ilgili görüntülerin Emniyet birimlerince incelendiğini ve ambulansın önünü kesen şüphelilerin S.Y. ve M.Y. olduğunun tespit edildiğini belirtti.

Ambulans Şoförüne Saldırdı

Ambulans kamerası görüntüleri incelendiğinde, doktor ve acil tıp teknisyenlerinin hastayla ilgilendiği sırada S.Y. ve M.Y.'nin ambulansın önünü keserek şoförü darp ettiği tespit edildi. Şüphelilerden M.Y. tutuklanırken, S.Y. hakkında adli kontrol kararı verildi.

Bakan Yerlikaya’dan Sert Tepki

İçişleri Bakanı Yerlikaya, olayla ilgili yaptığı paylaşımda, ambulansın önünü kesmenin ve 112 ekibine saldırmanın kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, “Ambulansın önünü kesmek, yol vermemek ve zorbalıkla ambulansın içine bakmaya çalışmak asla kabul edilemez. Gereği yapılır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yerlikaya:"Kuyu-32" ve "Kuyu-33" Operasyonlarında 95 Şüpheli Yakalandı

Yerlikaya:"Kuyu-32" ve "Kuyu-33" Operasyonlarında 95 Şüpheli Yakalandı