Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Fatih'te 1 Milyon Liralık Motosiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Fatih'te 1 Milyon Liralık Motosiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Fatih ilçesinde gerçekleşen olayda, 1 milyon liralık motosiklet hırsızlık vakası güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Motosiklet sahibi ise çalınan aracın bulunmasını talep ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih'te 1 Milyon Liralık Motosiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında
KAYNAK: İHA

Fatih ilçesinde meydana gelen olayda, değeri yaklaşık 1 milyon lira olan motosiklet, iki ayrı motosikletle gezen 3 hırsız tarafından çalındı. Olayın detayları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Gece geç saatlerde Sultan Ahmet Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, 3 hırsız, gözlerine kestirdikleri değeri yaklaşık 1 milyon lira olan motosikleti çalmak için harekete geçti. İki kişi motosiklete doğru yönelirken, diğer şüpheli motosikletten inmedi. Şüphelilerden biri motosikletin üzerine binerek hareket etmeye çalışırken, diğeri direksiyon kilidini açmaya uğraştı. Direksiyon kilidini açamayan şüpheliler, bir süre sonra motosikleti sürükleyerek olay yerinden uzaklaştılar. Güvenlik kameraları, hırsızların bu anlarını anbean kaydetti.

Sahip Çalınan Motosikletin Bulunmasını İstiyor

Olayın mağduru Celal Çelebi, çalınan motosikletin sahibi olarak yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Çelebi, “Ben burada otel işletiyorum. Yorgundum, buraya gelince motorumu otelimin önüne çektim ve direksiyonumu kilitledim. Ardından 3 kişi geliyor ve sanki kendi motosikletleriymiş gibi buradan alıp gidiyorlar. Değeri yaklaşık 1 milyon TL. Bu motor hala bulunamadı, hırsızlardan haber yok. Hırsız yakalanıyor, 5 dakika sonra hırsız dışarıda. Bu hırsızlara gerçek bir ceza vermeleri lazım” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nihat Doğan ve Arzu Doğan’ın Şaşırtıcı Boşanma Hikayesi! Arzu Doğan Neden Boşandıklarını Açıkladı

Nihat Doğan ve Arzu Doğan’ın Şaşırtıcı Boşanma Hikayesi! Arzu Doğan Neden Boşandıklarını Açıkladı