Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Yalova'da Minibüste Kız Öğrencilere Taciz İddiası!

Yalova'da Minibüste Kız Öğrencilere Taciz İddiası!

Yalova'da minibüste kız öğrencilerini rahatsız ettiği iddia edilen şüpheli, sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından gözaltına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yalova'da Minibüste Kız Öğrencilere Taciz İddiası!
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Yalova’da bir minibüste kız öğrencileri rahatsız ettiği iddia edilen şahıs, sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından gözaltına alındı. Yalova Valisi Hülya Kaya, olayı sosyal medya üzerinden duyurarak, şüphelinin jandarma tarafından yakalandığını ve adli sürecin başlatıldığını açıkladı.

Sosyal medya ihbar kabul edildi

Vali Kaya, yaptığı açıklamada, 07 Ekim 2024 tarihinde sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ihbar olarak değerlendirildiğini belirtti. Üniversiteli kız öğrencileri rahatsız ettiği iddia edilen şahıs, jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı ve adli işlemler başlatıldı. Şüphelinin, KYK yurduna giden minibüste kız öğrencilere yönelik rahatsız edici davranışlarda bulunduğu ileri sürüldü.

Olay sonrası öğrencilerden büyük tepki

Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından, çok sayıda öğrenci Yalova merkezdeki KYK yurdu önüne toplanarak yaşanan duruma tepki gösterdi. Öğrenciler, minibüste yaşanan olayın ardından şüphelinin bir an önce adalet önüne çıkarılmasını talep etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü öğrencilere bilgi verdi

Kalabalık öğrenci grubunun tepkisini yatıştırmak için Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, KYK yurduna giderek öğrencilere şahsın yakalandığını bildirdi. Kılıç, öğrencilerle yaptığı görüşmede, şüphelinin gözaltında olduğunu ve yasal işlemlerin devam ettiğini belirterek, olayın takipçisi olacaklarını söyledi. Kalabalığı sakinleştiren Kılıç, durumu kontrol altına almaya çalıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜBİTAK duyurdu! Yeni personel istihdamı yapılacak

TÜBİTAK duyurdu! Yeni personel istihdamı yapılacak