Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Daltonlar Çetesi Operasyonunda Tutuklu Sayısı 14'e Yükseldi

Daltonlar Çetesi Operasyonunda Tutuklu Sayısı 14'e Yükseldi

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve yurt dışında olduğu tespit edilen Beratcan Gökdemir'in liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonlar gerçekleştirdi. Tutuklama sayıları artıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Daltonlar Çetesi Operasyonunda Tutuklu Sayısı 14'e Yükseldi
KAYNAK: İHA

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve yurt dışında olduğu tespit edilen Beratcan Gökdemir'in liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonlar gerçekleştirdi. Bu operasyonlar kapsamında örgüte maddi destek sağlayan, hareket eden ve suça teşvik eden şüphelilerin adresleri belirlendi ve 16 Şubat'ta İzmir merkezli Kütahya ve İstanbul illerinde 11 ev, 1 iş yeri ve 2 araca yönelik operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonlarda 8 şüpheli yakalandı.

Suç örgütüne silah sağladığı tespit edilen şahıslara yönelik Dikili, Torbalı ve Menemen ilçelerinde de operasyonlar gerçekleştirildi. Toplamda 3 şüpheli daha yakalandı. Operasyonlar sonucunda 14 tabanca, 6 av tüfeği, 8 tabanca sürgüsü, 3 tetik mekanizması, 4 tabanca namlusu, 2 tabanca gövdesi, 1 tabanca kabzası, 4 tüfek namlusu, 1 tüfek kabzası, 328 fişek, 13 şarjör, 66 adet kartuş, 15,68 gram esrar maddesi ve 59 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Tutuklu Sayısı Artıyor

Bu operasyonlarla birlikte tutuklu sayısı 14'e yükseldi. Önceki operasyonlarda da toplamda 61 şüpheli yakalanmış, bazıları tutuklanmış bazıları ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ancak son operasyonlarla birlikte çete üyelerine yönelik tutuklama sayısı artmış oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB'den okullara 3 günlük tatil müjdesi

MEB'den okullara 3 günlük tatil müjdesi