Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Narin'in katilini açıkladı! 'Anneyle ilişki' iddiasını doğruladı!

Narin'in katilini açıkladı! 'Anneyle ilişki' iddiasını doğruladı!

Narin Güran c*nayetinde kat*l belli oldu. Nevzat Bahtiyar'ın ifadesine göre, Narin annesi Yüksel ve amcası Salim Güran'ı görünce amcası tarafından öld*rüldü.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Narin'in katilini açıkladı! 'Anneyle ilişki' iddiasını doğruladı!
KAYNAK: İHA

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Olayla bağlantılı olarak tutuklu bulunan Nevzat Bahtiyar, yeni ifadesinde korkunç detaylara yer verdi. Bahtiyar, amca Salim Güran'ın kendisini tehdit ederek cesedi ortadan kaldırmasını istediğini öne sürdü. İşte detaylar…

Soruşturmanın Seyri ve Yeni İfade

Merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında tutuklanan 12 kişi arasında yer alan ve daha önce Narin'in cansız bedenini dereye taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, yeni ifadesinde olayın ayrıntılarına ışık tuttu.

“Cesedi Yok Etmek İçin Tehdit Edildim”

Tutuklu bulunduğu cezaevinden adliyede ifade vermek isteyen Bahtiyar, yoğun güvenlik önlemleri altında Diyarbakır Adliyesi'ne getirildi. Bahtiyar, ifadesinde amca Salim Güran’ın kendisini tehdit ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Salim bana, ‘Yüksel'le birlikte olduğumuzu kız gördüğü için bu kızı ben öldürdüm. Artık sen de benim suç ortağımsın. Bu olaya tanık olduğun için bu cesedi yok edeceksin. Yoksa senin oğlunu gittiği futbol okulundan aldırır, kafasına sıktırırım. Bunu yok et ve sonrasında da sana 200 bin lira vereceğim’ dedi.”

Narin'in katilini açıkladı! 'Anneyle ilişki' iddiasını doğruladı!

Olay Günü Yaşananlar

Nevzat Bahtiyar, olay günü Salim Güran ile görüşmek için ağabeyi Arif Güran’ın evine gittiğini ve burada Narin’in cansız bedeniyle karşılaştığını söyledi. Bahtiyar, Narin'in yerde hareketsiz yatar vaziyette olduğunu ve ağzında köpük şeklinde bir sıvı olduğunu belirtti.

“Salim, Narin’in cesedini battaniyeye sardı ve onu ortadan kaldırmamı söyledi. Ben de korktuğum için cesedi aldım ve evime götürdüm. Daha sonra Eğertutmaz Deresi’ne attım” dedi.

Olay Yerinde Yaşananlar ve İddialar

Nevzat Bahtiyar, Narin’in terliklerini de cesedi götürdüğü battaniyenin içine koyduğunu ve cesedi evinin ahırında kısa bir süre sakladığını belirtti. Ardından cesedi Eğertutmaz Deresi’ne götürdüğünü ve üzerine dikkat çekmemesi için büyük bir taş koyduğunu ifade etti. Bahtiyar, olaydan sonra Salim ile bir daha yüz yüze veya telefonla görüşmediğini söyledi.

Narin'in katilini açıkladı! 'Anneyle ilişki' iddiasını doğruladı!

Nevzat Bahtiyar: “Narin’i Ben Öldürmedim”

Bahtiyar, ifadesinde Narin’i öldürmediğini, sadece Salim Güran’ın tehditleri sonucu cesedi ortadan kaldırmak zorunda kaldığını belirtti. Eğertutmaz Deresi’nin köyün yüksek yerlerinden açıkça görüldüğüne dikkat çeken Bahtiyar, Salim Güran’ın kendisini izleyerek cesedi nereye attığını görmüş olabileceğini söyledi.

Soruşturma Devam Ediyor

Nevzat Bahtiyar, ifadesinin ardından tekrar tutuklu bulunduğu cezaevine gönderildi. Soruşturma kapsamında diğer şüphelilerle ilgili araştırmalar sürüyor.

Narin'in katilini açıkladı! 'Anneyle ilişki' iddiasını doğruladı!
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Formula 1'in 18. durağı Singapur: Heyecan başlıyor!

Formula 1'in 18. durağı Singapur: Heyecan başlıyor!