Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Gaziantep’te 5 çocuk babası Yusuf'tan 6 gündür haber alınamıyor

Gaziantep’te 5 çocuk babası Yusuf'tan 6 gündür haber alınamıyor

Gaziantep'te kaybolan 43 yaşındaki Yusuf Altıntepe'nin ailesi, altı gündür haber alamadıklarını belirterek yardım çağrısında bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep’te 5 çocuk babası Yusuf'tan 6 gündür haber alınamıyor
KAYNAK: İHA

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Onat Kutlar Mahallesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Yusuf Altıntepe, 15 Eylül Pazar sabahı erken saatlerde kimseye haber vermeden evinden ayrıldı ve o günden beri kendisinden haber alınamıyor. Altıntepe’nin eşi Hunaf Altıntepe ve beş çocuğu perişan halde bekleyişlerini sürdürüyor. Son zamanlarda psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Altıntepe’nin ailesi, yetkililere başvurmuş olmasına rağmen aradan geçen altı günde herhangi bir gelişme yaşanmadığını belirtti.

Hunaf Altıntepe: "Beş Çocuğumla Perişan Haldeyiz"

Eşinin kaybolmasının ardından zor günler geçiren Hunaf Altıntepe, yetkililere ve vatandaşlara seslenerek yardım çağrısında bulundu. “Eşim Yusuf Altıntepe 6 gündür kayıp. Hiçbir haber alamadık, çok merak ediyoruz. Beş çocuğumla perişan haldeyiz. Bulunmasını istiyoruz. Gören, duyan, bilen lütfen polise bildirsin. Son zamanlarda psikolojik sorunları vardı. Sürekli ilaç kullanması gerekiyordu. Giderken ilaçlarını da yanına almamış. Nerede, ne durumda bilmiyoruz, çok merak ediyoruz, çok üzülüyoruz. Lütfen bize yardım edin. Buradan eşime seslenmek istiyorum. Neredeysen lütfen hemen çık gel” dedi. Hunaf Altıntepe, eşinin ilaçlarını yanına almamış olmasının kendilerini daha da endişelendirdiğini vurguladı.

Ormanlık Alanda Kaybolmuş Olabilir

Hunaf Altıntepe, eşinin daha önce evlerinin yakınlarındaki büyük ormanlık alanda kaybolduğunu ve bulunmak için yangın çıkardığını hatırlatarak, “Evimizin yakınlarında büyük bir ormanlık alan var. Daha önce de oraya gitmişti ve bulunmak için yangın çıkarmıştı, sonrasında da bulmuştuk. Bu sefer 6 gündür kayıp ve hiçbir iz yok. Oraya gitmiş olabileceğini düşüyoruz. Yetkililerin o bölgeyi aramalarını istiyoruz. Biz kendi çabamızla o bölgeye baktık ama sonuç alamadık. Ben tekrar oradan şüpheleniyorum. Lütfen oraya iyice baksınlar. Bölgeyi gören kameralara baksınlar, telefon sinyallerine baksınlar, eşimi bulmak için bize yardım etsinler. Kaybolduğunda 2 gün telefonu açıktı sonrasında kapandı. Lütfen eşimi, çocuklarımın babasını bulun. Perişan haldeyiz” diye konuştu.

Aile Yetkililerden Yardım Bekliyor

Altıntepe ailesi, Yusuf Altıntepe’nin bulunması için yetkililerden ve vatandaşlardan yardım bekliyor. Psikolojik sorunları olan ve ilaçlarını yanında bulundurmayan Altıntepe’nin sağ salim evine dönmesi için seferberlik başlatılması gerektiğini ifade eden aile, görenlerin veya yerini bilenlerin polise haber vermelerini istedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Korkutan Kaza: Takla Atan Araçta 3 Kişi Yaralandı

Manavgat’ta Korkutan Kaza: Takla Atan Araçta 3 Kişi Yaralandı