Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir'de 'Doğanlar' suç örgütüne operasyon: 9 gözaltı

İzmir'de 'Doğanlar' suç örgütüne operasyon: 9 gözaltı

İzmir'de faaliyet gösteren 'Doğanlar' adlı suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen polis operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de 'Doğanlar' suç örgütüne operasyon: 9 gözaltı
KAYNAK: İHA

İzmir'de gerçekleştirilen polis operasyonu sonucunda 'Doğanlar' suç örgütüne darbe vuruldu ve 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon, adeta bir film sahnesini aratmayacak şekilde eş zamanlı baskınlarla gerçekleştirildi.

Eş Zamanlı Baskınla Çökertildi

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, uzun süredir devam eden teknik ve fiziki çalışmaların ardından 'Doğanlar' suç örgütünü çökertti. Örgüt liderliğini M.D.'nin yaptığı belirlenen çete, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yağma, mala zarar verme, genel güvenliğin kasten tehlikeye düşürülmesi gibi suçlarla suçlanıyor.

Şüpheliler Yakalandı

Eş zamanlı baskınla birlikte, suç örgütü lideri M.D. ve diğer şüpheliler E.D., C.D., E.D., A.D., E.D., H.G., H.K. ve R.A. operasyonla kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise çeşitli suç unsurlarına rastlandı.

5 Kişi Tutuklandı

Gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonla ilgili detaylar ve şüphelilerin hukuki süreçleri devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Kuyu-27 Operasyonu! 6 İlde 32 Şüpheli Yakalandı

Antalya'da Kuyu-27 Operasyonu! 6 İlde 32 Şüpheli Yakalandı