Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'e tokat! O yönetici tutuklandı

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'e tokat! O yönetici tutuklandı

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’e tokat atan kulübün reklam ve sponsorluk sorumlusu Cengiz Şen tutuklandı. Görüntüleri kaydeden yöneti aranıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn’e tokat atarak darp eden ve bu anların sosyal medyada yayılmasıyla ülke gündemine oturan kulübün reklam ve sponsorluk sorumlusu Cengiz Şen, Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. İstanbul Beşiktaş'ta gözaltına alınan Şen, Sakarya'ya getirilerek emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sosyal Medyada gündem oldu

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’in bir odada tokatlandığı görüntüler, sosyal medyada hızla yayıldı ve geniş yankı uyandırdı. Olayın, yarınki Sakaryaspor kongresi öncesi adaylık süreciyle ilgili olduğu iddia edildi. Görüntülerde, Cengiz Şen’in Başkan İn’e “Basın açıklaması yok abi artık. Bitti bu işler. Birol’un aldığı 150 bin TL’yi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?” dedikten sonra iki kez tokat attığı görülüyor.

“Kendime Hakim Olamadım”

Emniyetteki ifadesinde, çıkan tartışma sonrası sinirlerine hakim olamadığını belirten Cengiz Şen, “Yönetimde beraber çalıştık. Yaşanan sıkıntılara ilişkin tartışma çıktı ve kendime hakim olamadım” dedi. Şen, olay sırasında görevinden 29 Ağustos 2024 tarihinde istifa eden Kulüp Başkanvekili S.İ.’nin de bulunduğunu ve görüntülerin nasıl yayıldığını bilmediğini ifade etti.

Görüntüleri Kaydeden Yönetici Aranıyor

Olay anında odada bulunan ve görüntüleri kaydettiği iddia edilen eski Kulüp Başkanvekili S.İ.’nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Öte yandan, olayın ardından telefonu kapalı olan Gökhan İn’e de ulaşılmaya çalışılıyor. Başkan İn, olay sırasında “Tamam oğlum. Sakin ol. Kalp var bende, biliyorsun değil mi? Tamam” diyerek tepki vermişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde ilk 11’ler belli oldu

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde ilk 11’ler belli oldu