Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Türkiye Drag Şampiyonası Kepez’de başladı: Şampiyonlar belirleniyor

Türkiye Drag Şampiyonası Kepez’de başladı: Şampiyonlar belirleniyor

Kepez Belediyesi Drag Pisti, Türkiye Drag Şampiyonası'nın ev sahipliğini yapıyor. 57 sporcu, farklı kategorilerde şampiyonluk için mücadele ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye Drag Şampiyonası Kepez’de başladı: Şampiyonlar belirleniyor
KAYNAK: İHA

Kepez Belediyesi’nin Drag Pisti, Türkiye Drag Şampiyonası’nın 2. ve 3. Ayak Yarışlarına ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 57 sporcu, iki gün boyunca şampiyonluk için ter döküyor. Yarışlar, antrenman ve sıralama turları ile başladı. Hız tutkunları için heyecan dolu anların yaşandığı pistte, sporcular kıyasıya mücadele ediyor.

Kategorilerde büyük çekişme

Yarışlar, Süper Street, Pro Street, Street 2, Street 750, Street 600, Standart 1, Standart 2, Pro 200, Pro 300, Standart 300 ve Kadınlar kategorilerinde gerçekleşiyor. Farklı motor hacimlerine sahip araçlarla yarışan sporcular, pistte üstünlük sağlamak için kıyasıya bir mücadele sergiliyor. Özellikle Kadınlar kategorisindeki yarışlar, büyük ilgi görüyor.

Şampiyonlar yarın belli olacak

Kepez Drag Pisti’nde devam eden yarışlar, iki gün sürecek. Bugün tamamlanacak olan 2. Ayak Yarışlarının ardından, yarın yapılacak 3. Ayak Yarışları ile 2024 yılı şampiyonları belirlenecek. Hız tutkunları, şampiyonluk için son tur mücadelesini kaçırmamak adına tribünleri dolduruyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karaman'ın Ayrancı İlçesinde 14,5 Metre Çapında Yeni Obruk Oluştu

Karaman'ın Ayrancı İlçesinde 14,5 Metre Çapında Yeni Obruk Oluştu