Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Türkiye Drag Şampiyonası’nın 2. ve 3. Ayak Yarışları Kepez’de Başlıyor

Türkiye Drag Şampiyonası’nın 2. ve 3. Ayak Yarışları Kepez’de Başlıyor

Antalya Kepez Drag Pisti'nde düzenlenecek Türkiye Drag Şampiyonası, farklı kategorilerde heyecan dolu yarışlara ev sahipliği yapacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye Drag Şampiyonası’nın 2. ve 3. Ayak Yarışları Kepez’de Başlıyor
KAYNAK: İHA

Türkiye Drag Şampiyonası, 12-13 Ekim tarihlerinde Antalya Kepez Drag Pisti’nde düzenlenecek. İki gün sürecek etkinlikte farklı kategorilerde heyecan dolu yarışlar gerçekleştirilecek.

Kepez Drag Pisti Heyecana Ev Sahipliği Yapacak

Kepez Belediyesi'nin Odabaşı Mahallesi'nde bulunan Kepez Drag Pisti, bu hafta sonu Türkiye Drag Şampiyonası’nın 2. ve 3. ayak yarışlarına ev sahipliği yapacak. Etkinlikte, Süper Street, Pro Street, Street 2, Street 750, Street 600, Standart 1, Standart 2, Pro 200, Pro 300, Standart 300 ve Kadınlar kategorilerinde yarışlar düzenlenecek.

Yarış Takvimi: Antrenmanlar ve Şampiyonluk Yarışları

Yarışlar, 12 Ekim Cumartesi günü antrenman ve sıralama turları ile başlayacak. Aynı gün, 2. ayak yarışları gerçekleştirilecek ve yarışmacılar pistte en iyi performanslarını sergilemeye çalışacak. 13 Ekim Pazar günü ise şampiyonanın 3. ayağı yapılacak ve 2024 yılının şampiyonları belirlenecek.

Kepez Drag Pisti'nde Adrenalin Dolu Hafta Sonu

Kepez Drag Pisti’nde düzenlenecek olan Türkiye Drag Şampiyonası, hız tutkunlarını bir araya getirecek ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Yarışların sonunda kategorilerinde en iyi dereceyi elde eden sürücüler, 2024 sezonunun şampiyonları olarak taçlandırılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Üç İlçede Yüklü Miktarda Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Antalya’da Üç İlçede Yüklü Miktarda Kaçak Ürün Ele Geçirildi