Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta kaybolan Yıldız için arama çalışmaları sonuçsuz kaldı

Manavgat'ta kaybolan Yıldız için arama çalışmaları sonuçsuz kaldı

Manavgat'ta akıntıya kapılarak kaybolan Yıldız'ın arama çalışmaları sonuçsuz kaldı. Sualtı görüntüleme cihazıyla tespit edilen cisim aramalara cevap vermedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Manavgat'ta kaybolan Yıldız için arama çalışmaları sonuçsuz kaldı
KAYNAK: İHA

Manavgat’ta 23 yaşındaki Ahmet Yıldız’ın arama çalışmaları sonlandırıldı. Genç adamın akıntıya kapıldığı Köprüçay’da yapılan yoğun aramalardan bir sonuç alınamadı.

Ahmet Yıldız’ın kaybolması

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, 18 Ağustos tarihinde serinlemek için Köprüçay’a giren Ahmet Yıldız, akıntıya kapılarak kaybolmuştu. 23 yaşındaki genç adamın kaybolması üzerine başlatılan arama çalışmaları günlerce devam etti. JAK, Jandarma SAK, Side SAK ve AFAD ekipleri olay yerinde kapsamlı aramalar yaptı ancak sonuç alınamadı.

Sualtı görüntüleme cihazıyla tespit edilen cisim

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, Beşkonak Jandarma Karakolu ve komando ekipleri kıyıdan yapılan aramalarda da başarı sağlayamadı. Ardından, Ankara'dan getirilen sualtı görüntüleme cihazıyla akıntılı bir bölgede kayalıklar arasında cesede benzer bir cisim tespit edildi. Bu bulgu üzerine aile talebi doğrultusunda Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait iş makineleriyle ırmak yatağı değiştirildi ve su boşaltıldı.

Çalışmalar sonuçsuz kaldı

Cihazın işaret ettiği bölgedeki suyun boşaltılması ve kayaların yerinden oynatılmasına rağmen arama çalışmaları sonuç vermedi. JAK, SAK ve AFAD ekipleri file ve ağ yardımıyla bölgeyi tamamen tarasa da talihsiz Ahmet Yıldız’ın cansız bedenine ulaşılamadı.

Aramalar sonlandırıldı

Yetkililer, şu ana kadar her türlü müdahalenin yapıldığını ve çalışmaların dün itibarıyla sona erdiğini açıkladı. Arama çalışmalarının sonlandırılması, Yıldız ailesini derin üzüntüye boğarken, olayla ilgili başka bir gelişme beklenmiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa’da Ambulans Sürücüsünü Darp Olayında Baba Konuştu

Bursa’da Ambulans Sürücüsünü Darp Olayında Baba Konuştu