Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Serik’te “Geliyorum” Diyen Kaza Kamerada! İşte O Görüntü

Serik’te “Geliyorum” Diyen Kaza Kamerada! İşte O Görüntü

Kavşakta meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı, kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. işte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Serik ilçesi Merkez Mahallesi Burmahancı Caddesi’nde meydana gelen motosiklet ve minibüs çarpışması, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kavşakta gerçekleşen ve göz göre göre gelen kazada, ismi ve plakası henüz belirlenemeyen motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralı sürücüyü hastaneye kaldırdı.

Kaza Anı Kamerada: “Geliyorum” Diyen Çarpışma

Kavşakta yaşanan kaza, çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde, motosikletin hızla kavşağa girdiği ve bu sırada minibüsle çarpıştığı görülüyor. Çarpışma anında motosiklet sürücüsünün kontrolünü kaybederek minibüse çarptığı ve yere savrulduğu dikkat çekiyor. Kaza anı, adeta “geliyorum” diyen bir çarpışmayı gözler önüne serdi.

Sağlık ve Polis Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücünün durumunun stabil olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kavşaklarda Dikkat Uyarısı

Meydana gelen bu kaza, kavşaklarda ve trafik kurallarına uyulmasının önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Manavgat'ta icradan satılık 867 m² arsa

Antalya Manavgat'ta icradan satılık 867 m² arsa