Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat'ta otomobil kaldırımı aştı: Ayakkabı mağazasına daldı

Manavgat'ta otomobil kaldırımı aştı: Ayakkabı mağazasına daldı

Manavgat'ta yaşanan olayda, bir otomobil kaldırımı aşarak bir ayakkabı mağazasına daldı. Şaşırtıcı ve tehlikeli olan bu durum, çevredekileri dehşete düşürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Manavgat'ta otomobil kaldırımı aştı: Ayakkabı mağazasına daldı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımı aştı ve bir ayakkabı mağazasının kapısına çarptı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, araç kaldırıma çıktığı sırada bir yaya aracın altında kalmaktan son anda kurtulmayı başardı.

Kaza Anı Demokrasi Bulvarı'nda Meydana Geldi

Kaza; Antalya'nın Manavgat ilçesi Aşağı Hisar Mahallesi Demokrasi Bulvarı'nda meydana geldi. Sağlam A.’nın kullandığı 07 ASU 938 plakalı otomobil seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza gerçekleşti. Araç kaldırımı aşarak ayakkabı mağazasına çarparak maddi hasara neden oldu, ancak şans eseri yaralanan olmadı.

Çalışanın Ölümden Dönmesi

Kaza sırasında ayakkabı mağazasında çalışan bir kişi, vitrinin hemen arkasında bulunan bilgisayarın başında otururken aracın çarpması sonucu sandalyenin devrildiğini belirtti. Olay sırasında ölümden dönen çalışan, psikolojisinin iyi olmadığını ifade etti. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, otomobilin park yerinden çıkıp vitrine çarptığı anlar net bir şekilde görüldü. Bazı vatandaşlar kazadan son anda kurtulurken, aracın bir vatandaşın koluna çarptığı da görüntülere yansıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Van'da GÜRZ-16 Operasyonu: 1 Ter*rist Etkisiz Hale Getirildi

Van'da GÜRZ-16 Operasyonu: 1 Ter*rist Etkisiz Hale Getirildi