Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Konyaaltı Sahili'nde Yasaklı Yamaç Paraşütü Atlayışı

Konyaaltı Sahili'nde Yasaklı Yamaç Paraşütü Atlayışı

Antalya'da Konyaaltı sahilinde yasak olmasına rağmen yamaç paraşütüyle atlama girişiminde bulunan Mustafa, uçurumda ağaçlara takıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Sahili'nde Yasaklı Yamaç Paraşütü Atlayışı
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'nın Konyaaltı sahili üzerindeki varyant seyir terasında, yasak olmasına rağmen yamaç paraşütü ile atlama girişiminde bulunan bir kişi, yaklaşık 20 metre yükseklikteki uçurumda bulunan ağaçlara takıldı. Olay, saat 18.00 sularında meydana geldi ve paraşütçünün adı Mustafa olarak belirlendi.

Olayın Gelişimi

Yasak olmasına rağmen varyant seyir terasına çıkan Mustafa, yamaç paraşütü ile atlama girişiminde bulundu. Rüzgarın etkisiyle havalanmaya çalıştığı esnada dengesini kaybeden paraşütçü, uçurumda bulunan ağaçlara takıldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Kurtarma Çalışmaları

İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, halat yardımıyla paraşütün takıldığı bölgeye ulaştı. Yapılan arama çalışmaları sırasında, Mustafa'nın kendi imkanlarıyla kurtulduğu ve terasa geri döndüğü öğrenildi. İtfaiye ekipleri, paraşütü bulunduğu yerden alarak güvenli bir şekilde geri getirdi. Ancak, Mustafa'nın olay yerinden kaçtığı iddiaları da gündeme geldi.

Tanıkların İfadeleri

Olay anına tanıklık eden Sedat Baran, "Paraşütçü arkadaş terastan havalanmaya çalışırken rüzgarı ayarlayamadı ve dengesini kaybedip düştü. Ondan sonra ne oldu bilmiyorum." şeklinde ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Uçurumdan Düşen Yabancı Uyruklu Adam Kurtarıldı

Antalya'da Uçurumdan Düşen Yabancı Uyruklu Adam Kurtarıldı