Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Uçurumdan Düşen Yabancı Uyruklu Adam Kurtarıldı

Antalya'da Uçurumdan Düşen Yabancı Uyruklu Adam Kurtarıldı

Antalya'nın Kışla Mahallesi'nde yabancı bir adam, 10 metrelik uçurumdan düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine kurtarma ekipleri olay yerine ulaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Uçurumdan Düşen Yabancı Uyruklu Adam Kurtarıldı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kışla Mahallesi'nde bulunan Yavuz Özcan Parkı'nda, yaklaşık 50 yaşında yabancı uyruklu bir adam, yaklaşık 10 metre yükseklikteki uçurumdan düştü. Olay, saat 18.30 sıralarında meydana geldi ve düşen adamdan kimlik çıkmadığı öğrenildi.

Olay Anı ve Kurtarma Çalışmaları

Çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kurdukları halat yardımıyla uçuruma inerek yaralı adamın yanına ulaştı. Yaklaşık bir saat süren kurtarma çalışmaları, izleyenleri büyüledi ve adeta bir film sahnesini aratmadı.

Düşme sonucu ağır yaralanan adam, itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından, yaralı ambulansla Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tanıkların Gözlemleri

Olay anına tanıklık eden Himmet Arı, "Ben karşıdan geliyordum, arkadaşım da köprünün üstünde duruyordu. Elinde sigarası vardı ve bir nefes aldıktan sonra elini demir korkuluklara koydu. Daha sonra aşağı düştü. Tahminimce yabancı bir şahıstı; uzun zaman düştüğü yerde hareketsiz yattığını gördük. Sonrasında kıpırdamaya başladı ve yuvarlanarak köprünün aşağısına kadar gitti. Arkadaşlar hemen ekiplere haber verdi" şeklinde konuştu.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili olarak Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Yaralı adamın durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esenler Erokspor Yeni Malatyaspor'u 2-1 Mağlup Etti

Esenler Erokspor Yeni Malatyaspor'u 2-1 Mağlup Etti