Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat’ta Otel Müdürü ile Çalışanının Eşi Arasında İlginç Kavga!

Manavgat’ta Otel Müdürü ile Çalışanının Eşi Arasında İlginç Kavga!

İki kadın arasında çıkan kavgada otomobillerin camları kırıldı, alkollü sürücüye para cezası ve ehliyetine el koyma cezası verildi. İşte dets

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Otel Müdürü ile Çalışanının Eşi Arasında İlginç Kavga!
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Herdford Caddesi’nde yaşanan olayda, bir otelde ön büro müdürü olarak çalışan kadın ile çalışanının eşi arasında kavga çıktı. Kavgada her iki kadına ait otomobillerin camları kırıldı. Olay yerinde 67 promil alkollü olduğu tespit edilen müdüre para cezası verildi ve ehliyetine 6 ay el konuldu.

Cadde Üzerinde Kavga: Polis Alarma Geçti

Olay, Manavgat’ın Herdford Caddesi’nde yaşandı. İki kadının araçlarını durdurarak kavga ettiğine dair ihbar, Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, ön camı kırılmış bir otomobil ve yanında bir kadın ile karşılaştı. Olayı gören vatandaşlar, diğer araçta bir kadın ve bir erkek bulunduğunu, erkek şahsın kavgayı ayırmaya çalıştığını ve çiftin, kadınların ayrılmasının ardından camı kırılan otomobile binerek hastaneye gittiklerini belirtti.

,

Otel Müdürü Alkollü Çıktı

Olay yerine gelen polislere, Sorgun Mahallesi’ndeki bir otelde ön büro müdürü olarak çalıştığını söyleyen Ö.Ö., çalışanının eşinin kendisine saldırdığını iddia ederek şikayetçi olduğunu ifade etti. Kendi aracıyla polis merkezine giden Ö.Ö., burada yapılan alkol kontrolünde 67 promil alkollü çıktı. Bunun üzerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Ö.Ö.’ye alkollü araç kullanmaktan dolayı 6 bin 439 TL para cezası uyguladı ve ehliyetine 6 ay süreyle el koydu.

Taraflar Şikayetlerinden Vazgeçti

Polis merkezine götürülen taraflar, olayla ilgili şikayetlerinden karşılıklı olarak vazgeçti. Ancak Ö.Ö.’nün alkollü araç kullanması nedeniyle uygulanan ceza, yasal işlem olarak kayda geçti. Olayın ardından her iki tarafın da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Umre için geri sayım: İkinci dönem umre turlarının tarihi belli oldu!

Umre için geri sayım: İkinci dönem umre turlarının tarihi belli oldu!