Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Gazipaşa’da Kurt Saldırısı: Hayvanlar Telef Oldu!

Gazipaşa’da Kurt Saldırısı: Hayvanlar Telef Oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde kurt saldırısına uğrayan Uğur Karakaya'nın sürüsünden 2 hayvan telef oldu, biri ağır yaralandı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa’da Kurt Saldırısı: Hayvanlar Telef Oldu!
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Gökçesaray Mahallesi’nde hayvancılıkla uğraşan Uğur Karakaya’nın sürüsüne kurt saldırısı meydana geldi. Saldırıda iki küçükbaş hayvan telef olurken, bir hayvan ağır yaralandı. Karakaya, yaralı hayvanına kendi imkanlarıyla müdahale etti.

Saldırı Gökçesaray Mahallesi’nde Meydana Geldi

Olay, Gazipaşa’nın Gökçesaray Mahallesi Göde Mevkii’nde yaşandı. Uğur Karakaya’nın dağlık alanda otlayan sürüsüne, kurt ya da kurtlar saldırdı. Saldırı sonucunda, sürüde bulunan üç küçükbaş hayvandan ikisi telef oldu, birisi ise karın ve boyun bölgesinden ağır yaralandı. Karakaya, yaralı hayvanını kurtarmak için kendi imkanlarıyla dikiş atarak tedavi uyguladı.

Yaralı Hayvana Kendi Müdahale Etti

Hayvanının açık yaralarına dikiş atıp ilaç tedavisi yapan Uğur Karakaya, yaşadığı çaresizliği dile getirerek, “Bugün iki tekemi kurtlar telef etti. Bir tanesi ağır yaralı. Çok büyük bir dikiş attım, başka yapacak bir şeyim yoktu. Yaralı olan hayvanın ağzından köpük geliyor, boğazında dört delik var” ifadelerini kullandı.

Hayvancılar İçin Büyük Tehdit

Bölgede sık sık yaşanan kurt saldırıları, hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlar için büyük bir tehdit oluşturuyor. Uğur Karakaya gibi birçok hayvan sahibi, yaban hayatının kontrol altına alınması ve sürülerinin korunması konusunda yetkililerden destek bekliyor.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Acun Ilıcalı'dan Derbi Açıklaması! "Takımda motivasyon eksikliği görmüyorum"

Acun Ilıcalı'dan Derbi Açıklaması! "Takımda motivasyon eksikliği görmüyorum"